Machiaj natural si usor cu cosmetice originale

Pentru ca un machiaj sa fie natural si sa nu acopere fata precum o masca, va trebui sa folositi cosmetice originale. Le gasesti pe eyeslipsface.com.ro, in categoria E.l.f. Mineral unde gasesti numai produse realizate din ingrediente naturale. Pe langa faptul ca sunt cosmetice originale, folosite de make-up artisti, aceasta gama are si avantajul de a nu incarca fata cu substante nocive, coloranti si conservanti chimici – vedeti cosmeticele originale E.l.f aici.

Odata ce o sa va echipati cu produsele cosmetice corespunzatoare va trebui sa inveti cum sa le aplici astfel incat sa nu incarci fata. In restul articolului vei primi cateva sfaturi legate de acest lucru, pentru ca rezultatul sa fie un machiaj natural luminos si curat:

mascarea cearcanelor – inainte de aplicarea fondului de ten va trebui sa iti maschezi cearcanele folosind un produs cu o nuanta identica cu cea a tenului tau. Totusi, nu folosi anticearcan in exces deoarece acest lucru va evidentia mai tare problemele din jurul ochilor.

foloseste un fond de ten usor si fluid. Nuanta trebuie sa fie foarte asemanatoare pielii tale, pentru a nu lasa impresia de masca dupa aplicare. Fondul de ten mineral, din colectia E.l.f mineral are o formula usoara si nuante naturale, fara coloranti.

pentru conturul sprancenelor trebuie sa folosesti un creion SPECIAL pentru sprancene. Multe femei folosesc tot felul de creioane dermatografe in nuante puternice sau chiar sidefate, iar aspectul natural al machiajului are de suferit.

pentru un machiaj natural va trebui sa folosesti un ruj de culoarea buzelor sau un gloss, dar nu prea sclipitor. Acestea trebuie doar sa iti hidrateze buzele si sa iti puna calitatile naturale in evidenta, nu sa le modifice forma si culoarea.

foloseste farduri de pleoape in culori naturale: bej, piersica sau maro deschis sunt cateva nuante potrivite.

Tinand cont de aceste sfaturi si folosind produsele potrivite vei avea un look natural si fresh pe toata durata zilei. Pentru a accesa magazinul online de cosmetice orginale E.l.f. cu solutii de infrumusetare si ingrijire a ochilor, buzelor si a fetei – click aici.

Similar Articles

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Instagram

Most Popular