Folii auto, pentru protectia masinii tale!

Traficul si mai ales drumurile de la noi din tara devin din ce in ce mai daunatoare masinii si ai sanse mari sa iti “ranesti” masina, nu intr-un mod grav, dar de ajuns incat sa i se strice aspectul. Sa vopsesti din nou intreaga masina costa de la “cam mult” la “foarte mult”, asa ca destul de multa lume foloseste folii auto, diverse modele gasesti aici, acestea pot sa protejeze vopseaua de zgarieturi si de ciupituri.

Avery-Folie-Auto-7500-92-1332

Foliile auto sunt folosite din ce in ce mai mult din motivele mentionate mai sus dar si din pricina altor beneficii pe care acestea le aduc. Folii auto sunt pentru diversele panouri ale masinii dar si pentru geamurile laterale si luneta, astfel foliile intaresc geamul si in acelasi timp, dupa model, blocheaza vederea curiosilor. Caracterul antifurt este un alt lucru important de luat in considerare in momentul cand decizi sa iti pui folii auto pe geamuri. Ele te protejeaza pe tine si pe masina ta chiar si de radiatii solare, protejeaza bordul, volanul, pastreaza intimitatea interiorului masinii tale si astfel ea va arata mult mai bine.

Daca vorbim de faruri, bare sau  panourile masinii, adica partile care au cele mai mari sanse sa sufere in contact cu pietrele care sar din drum sau alte obiecte care pot dauna, o folie auto este foarte utila pentru protectia acestora. Mai mult, foliile auto au si un rol legat de aspect, poti sa iti customizezi masina cu diferite culori, fara sa fii nevoit ca sa vopsesti masina, lucru destul de costisitor. Tunning-ul este o practica atat de in voga in ultima vreme, iar cu ajutorul foliilor auto poti sa imprimi diferite modele, si diferite culori pe masina ta.

La PIN gasesti o gama larga de folii auto, colorate sau transparente, cu o protectie ridicata impotriva razelor solare, maleabile si rezistente. Poti sa iti protejezi si sa iti transformi masina usor!

Similar Articles

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Instagram

Most Popular