Primarul Nicolae Matei, reținut 24 de ore. Va fi arestat?

Conform publicației ”Gazeta de Năvodari”, primarul Nicolae Matei a fost reținut astăzi de procurorii DNA Constanța, pentru 24 de ore.

Primarul orașului Năvodari, Nicolae Matei a fost reținut azi pentru 24 de ore de procurorii DNA Constanța. Nicolae Matei s-a prezentat în jurul prânzului la DNA ca să predea obiecțiile Primăriei Năvodari la raportul de expertiză care i-a fost adus la cunoștință la începutul acestei săptămâni cu privire la dosarul 178/P/2013. Expertiza se referă, printre altele, la prețurile la care au fost evaluate terenurile care fac obiectul dosarului de cercetare penală. Edilul a fost reținut în momentul în care a intrat în clădirea DNA Constanța.

Dosarul se referă la o plângere penală din 2013 legată de concesiuni, retrocedări, finanțarea echipei Săgeata Năvodari și schimburi de terenuri efectuate în intervalul 2011-2012. “Nu îmi însușesc acuzațiile care mi se aduc. Sunt doar presupuneri de care nu mă fac vinovat. Sunt acuzații neprobate!”, ne-a declarat primarul Nicolae Matei. Conform aceleiași publicații, primarul Nicolae Matei a publicat pe facebook o opinie legat de ceea ce i se întâmplă, nefiind foarte clar cum a reușit să facă acest lucru. Redăm integral această postare: A fi primar în România de astăzi echivalează cu pierderea libertății! Rușine Parlamentului că nu adoptă legi care să înlăture abuzurile procurorilor! Toți primarii din România au câte 2-3 dosare, dar în niciun oraș nu se deschide o fabrică să mai producem ceva! Funcționarii publici refuză să mai semneze și acte banale de frica DNA! Pierdem proiecte europene! Tema corupției e falsă și avem nevoie de conducători care să relanseze economia! Motivul sărăciei și neajunsurilor e că numai producem nimic! România e stat polițienesc! Nu mă fac vinovat de faptele de care sunt acuzat! Nu pot să scriu neadevăruri și să bag la pușcărie oameni nevinovați!” Sursa: Gazeta de Năvodari

Similar Articles

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Instagram

Most Popular