Mobila living modulara pentru mai multa creativitate personala

Living-ul astazi este un spatiu mult mai putin conservator pentru multi dintre noi, adica nu este o camera cu un scop fix si cu un rol aparte. O moda mai noua este ca acest spatiu sa nu fie de sine stator, adica nu este o camera inchisa ci e in legatura cu holul sau cu bucataria, cu un rol divers si impartit. Pentru acest lucru mobila living modulara este cea mai potrivita, poti sa alegi tu obiectele de mobilier dorite in functie de activitatile pe care vrei sa le desfasori acolo. La Tamos gasesti o gama larga  de mobila living modulara.

tamos

Living-ul este un spatiu deschis in care chiar poti sa faci ce vrei tu. Poti sa citesti, sa te uiti la televizor, sa te simti bine cu prietenii tai, sa primesti oaspeti sau sa iei masa. Sunt atatea activitati care ajung sa fie specifice living-ului incat e greu sa te decizi ce fel de mobila sa alegi, nu doar in privinta practicalitatii cat si in privinta aspectului. Trebuie sa ai in cele din urma o atmosfera unitara chiar daca rolul camerei este variat. Living-urile modulare iti permit sa te desfasori creativ, poti sa alegi fiecare aspect al living-ului tau; fie dintr-o perspectiva practica, cu obiectele cele mai folositoare, fie dintr-o perspectiva subiectiva, cu obiectele favorite. In gama de obiecte de mobilier living modular sunt incluse urmatoarele:  comode TV cu sertare sau cu usi, diferite tipuri de rafturi pentru carti in caz ca esti un cititor avid, oglinzi de perete, masute, polite, vitrine, si multe altele. Daca obisnuiesti sa iei masa in living atunci poti sa alegi masa potrivita pentru tine, una mai mare, mai mica, sau poate o masuta daca nu esti genul formal. La fel si cu scaunele, diferite modele, diferite tapiterii, mai elegante, mai practice etc. Culorile si materialele din care sunt realizate aceste obiecte sunt la fel de mixe.

Folosind acest mod de a-ti mobila living-ul poti sa te exprimi creativ si sa pui o amprenta personala asupra acestui spatiu, atat din privinta functionalitatii cat si aspectului. Poti sa aplici intr-o masura mai mare sau mai mica acelasi principiu si in restul casei tale. Mobila pentru orice camera gasesti chiar aici.

 

Tamos

Mobila, canapele si saltele de vanzare

Sos. Morarilor nr.2, sectorul 2 Bucuresti, 22452 , RO

Telefon: 021 255 6677

Similar Articles

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Instagram

Most Popular