PMP îl vrea primar la Ion Corvin pe Vasile Dumitru. Vezi câte voturi are

Astăzi, 20.09.2014, Partidul Mișcarea Populară organizația județeană Constanța, a lansat oficial organizația PMP Ion Corvin, la conducerea filialei aflându-se Vasile Dumitru care este și candidatul PMP la alegerile pentru primăria Ion Corvin. La evenimentul de lansare au participat, președintele PMP al organizației județene Constanța, Claudiu Palaz, președintele organizației municipale PMP Constanța, Anton Antoniadis, secretarul general Liviu Popa, vicepreședintele Daniel Turcu dar și colegi din PNTCD, vicepreședintele, Mihai Pop și secretarul general Carutiu Gheorghe împreună cu Organizația PNTCD Ion Corvin.

“Am incredere  că Vasile Dumitru va câștiga fotoliul de  primar al comunei Ion Corvin. Vreau să mulțumesc și colegilor din PNTCD pentru sprijin și să nu uităm că Ion Corvin a avut primar PNTCD și am certitudinea  că împreună vom pune umărul ca un partid istoric împreună cu un partid tânăr, ambele de dreapta să readucă dreapta la putere în Ion Corvin” a declarat Claudiu Palaz.

Din informațiile pe care le avem, în ceea ce privește candidatura lui Vasile Dumitru, acesta stă destul de slab în preferințele localnicilor din Ion Corvin, bucurându-se de aproximativ 150 de voturi din cele 1600 existente. Se pare că în preferința oamenilor din Ion Corvin se află un alt candidat, care va candida independent și al cărui nume îl vom dezvălui curând.

Similar Articles

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Instagram

Most Popular