Autoturisme cu documente false descoperite în P.T.F. Negru Voda

Politistii de frontiera din cadrul Garzii de Coasta au identificat în P.T.F. Negru Voda doua autoturisme înmatriculate în R. Bulgaria, pe care doi cetateni români încercau sa le scoata din tara folosind documente false.

În data de 24.09.2014 politistii de frontiera din cadrul P.T.F. Negru Voda au identificat doi cetateni români care încercau sa scoata din tara autoturisme înmatriculate în R. Bulgaria, pentru care au prezentat la controlul de frontiera documente false.

Primul caz a fost înregistrat în jurul orei 09.30, atunci când B. CATALIN, în vârsta de 36 ani, s-a prezentat pentru efectuarea formalitatilor de frontiera la volanul unui autoturism marca Fiat Punto.
În urma verificarilor a rezultat faptul ca certificatul de inspectie tehnica periodica prezinta indicii de falsificare.

A doua constatare a politistilor de frontiera a avut loc în jurul orei 11.00 în cazul lui V. ROBERT – STEFAN, în vârsta de 24 ani, care conducea un autoturism marca Volkswagen Golf, pentru care a prezentat un certificat de înmatriculare falsificat.

Cei doi conducatori auto, domiciliati în judetul Constanta, au declarat ca au achizitionat autoturismele fara a cunoaste faptul ca respectivele documente sunt false.
În ambele cazuri politistii de frontiera au întocmit lucrari penale sub aspectul savârsirii infractiunilor de „fals material în înscrisuri oficiale” si „uz de fals”, fapte prevazute si sanctionate de art. 320, respectiv art. 323 din Codul Penal.

Similar Articles

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Instagram

Most Popular