Incompetență a la Ponta. Oamenii premierului au sunat la primăria Peștera: ”Aveți un banner și niște afișe de ridicat, a început campania”

Ziua de 11 septembrie a însemnat pentru comuna Peștera ruperea totală de tot ceea ce înseamnă politică. A fost ziua în care, cu excepția unuia singur, toți consilierii locali au decis că a face parte dintr-un partid nu aduce nimic benefic pentru viața oamenilor pe care-i reprezintă și că în consecință e mai bine ca în administrația locală a comunei să existe numai oameni independenți. Profitând de ordonața de urgență care permite pentru o perioadă trecerea dintr-un partid în altul, consilierii s-au alăturat astfel primarului Valentin Vrabie, care alesese să se rupă de PSD cu niște ani în urmă.

Faptul că într-o comună din Dobrogea, unde administrația păstorește destinele a peste 4000 de suflete, organizația de partid a PSD-ului a încetat pur și simplu să mai existe în câteva ore, pare să-i fi scăpat președintelui Victor Ponta  care și-a instruit oamenii de campanie să sune la primăria din comuna Peștera și să-i trimită la munca electorală pe aleșii locali, pentru că nu-i așa,  această muncă trebuie să o desfășoare orice membru de partid serios. Totul spre amuzamentul general al celor sunați.

”Au sunat de la București, cei din echipa de campanie a domnului Victor Ponta. Ne-au întrebat de ce nu am mers să ridicăm un banner și niște afișe pe care ni le-au trimis la organizația județeană de partid.  Noi le-am spus că, dacă-l văd pe domnul prim ministru pe acolo, să-l întrebe de ce nu se alocă fonduri pentru comuna noastră. Domnișoara de la telefon a spus că ea e mică și nu știe lucruri de genul acesta. I-am transmis să se facă mare și să-i spună premierului că o să-i facem campanie, cum știm bine să facem, când o să-și aducă aminte să aloce bani și pentru nevoile comunității noastre”, ne-a povestit amuzat viceprimarul comunei Peștera, Tudorel Grosu.

Valentin Vrabie: ”Da, domnule Moga, am izolat comuna de mizeria politică”

L-am întâlnit pe primarul comunei Peștera, Valentin Vrabie, la ședința de consiliu județean, acolo unde edilul vine periodic, pentru a lua pulsul situației sau, după cum o declară chiar el, pentru a vedea cum ”aleșii județeni nedreptățesc oamenii cu zâmbetul pe buze”.  Primarul Vrabie i-a răspuns dur senatorului Nicolae Moga, care-l acuzase în cadrul unei emisiunii televizate că prin ruperea de politică ”izolează comuna”. Răspunsul primarului în filmulețul de mai jos.

Similar Articles

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Instagram

Most Popular