Gigi Chiru cere demisia primarului. ”Mazăre, nu-i mai dezamăgi pe constănțeni”

Senatorul Christian Gigi Chiru i-a trimis primarului Radu Mazăre, în urma finalizării procesului electoral şi victoriei lui Klaus Iohannis, un plic.
„Mazăre a promis că, dacă va câştiga Iohannis alegerile şi va deveni preşedintele României, se va retrage, dar nu numai de la Primărie, ci de tot. A mai promis asta şi în 2009, atunci când i-a ameninţat pe constănţeni că îi lasă baltă dacă va câştiga Traian Băsescu alegerile. Constănţenii i-au arătat ce vor de fapt de la el: vor să plece. L-au votat în 2009 pe Băsescu, l-au votat acum pe Iohannis.

De aceea, pentru a-l ajuta pe domnul Mazăre să se ţină de cuvânt și pentru a arata respect față de constănțeni, pentru prima dată în viaţa de primar, i-am trimis un plic. În plic se află o foaie albă de hârtie, pe care îl îndemn să o folosească pentru a-şi scrie demisia din toate funcţiile publice sau politice pe care le deţine, așa cum a promis. Este singurul gest bărbătesc pe care îl poate face.
Domnule Mazăre, nu îi mai dezamăgi pe constănţeni şi de data aceasta! Arată-le că eşti bărbat şi la Primărie, nu numai în club”, a declarat parlamentarul constănţean.

Similar Articles

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Instagram

Most Popular