A început circul în PSD Constanța. Felix Stroe și Nicu Moga au demisionat

Având în vedere rezultatele dezastruoase pe care organizația județeana PSD Constanța le-a înregistrat la alegerile prezidențiale, vicepreședinții Felix Stroe și Nicolae Moga au decis astăzi să-și prezinte demisiile din funcțiile pe care le dețin.

Mâhnit de rezultatul alegerilor în plan județean, consider că este un gest profund moral să-mi înaintez demisia din funcția de Vicepreședinte al PSD Constanța. Deși responsabilitatea mea politică concretă în cadrul Organizației Județene Constanța este coordonarea activității de partid în colegiul uninominal de Deputați D3, colegiu în care PSD a câștigat alegerile, atât în turul I cât și în turul al II lea, mă consider vinovat alături de ceilalți colegi ai mei din conducerea organizației Județene a PSD Constanța în principal pentru faptul că nu am reușit în ultimii ani să-i conving că strategia promovată pentru activitatea de relaționare a partidului, cu tineretul în special, este greșită, ceea ce s-a reflectat în rezultatele obținute în această campanie electorală. Cu mulțumiri sincere pentru toți colegii mei  din colegiu și din județ care au făcut tot ceea ce este omenește posibil pentru câștigarea acestor alegeri, cu respect și loialitate în continuare față de valorile social democrate, voi rămâne un simplu membru de partid al PSD Constanța”, a declarat prin intermediul unui comunicat de presă, Felix Stroe.

Având în vedere rezultatul alegerilor prezidențiale în județul Constanța, cred cu tărie că trebuie să-mi asum responsabilitatea acestuia înaintându-mi demisia din funcția de vicepreședinte al organizației județene a PSD Constanța. În calitate de coordonator al campaniei electorale port întreaga responsabilitate a rezultatului obținut. În același timp, vreau să le mulțumesc tuturor celor ce au crezut în această campanie și s-au implicat cu toate resursele lor pentru ea. Vreau să îi asigur pe toți constănțenii că le respect votul dat și în același timp să îi asigur că Organizația Județeană a PSD Constanța are în continuare resursele umane necesare reprezentării cu cinste a intereselor municipiului și județului Constanța la nivel național”, a declarat și Nicolae Moga.

 

Similar Articles

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Instagram

Most Popular