Nicușor Constantinescu a mințit. Americanii l-au monitorizat și au vrut să-l închidă. Iată documentele

Nicusor-punct-vedereLa începutul lunii noiembrie, zvonuri venite pe surse din cadrul anchetei, dezvăluiau reprezentanților mass media că Nicușor Constantinescu ar fi părăsit continentul american, aflându-se în Turcia. Așa cum ni s-a părut corect, l-am abordat în acea perioadă pe președintele suspendat al Consiliului Județean Constanța, pentru a lămuri această plecare intempestivă din Statele Unite, la doar câteva zile după ce anunțase sus și tare că viza îi fusese prelungită și cererea de extrădare a autorităților române respinsă datorită stării sale de sănătate.  Așa cum am mai spus-o și cum s-a dovedit de altfel mai târziu, Nicușor Constantinescu ne-a mințit cu nerușinare, susținând că se află încă în America, deși se afla deja de o săptămână în Turcia.

Desigur, lucrurile s-au lămurit câteva zile mai târziu, atunci când Nicușor Constantinescu a confirmat prin intermediul avocaților că se află la Istanbul, de unde va sosi în România cu o cursă de linie, voluntar, pentru a se preda. A urmat arestarea și aducerea lui Nicușor Constantinescu în fața judecătorilor de la Tribunalul Constanța, acolo unde procurorul Andrei Bodean, cel care de altfel l-a și trimis pe președintele CJC în judecată, a explicat instanței că Nicușor Constantinescu a fost obligat, pe timpul șederii în America, să poarte o brățară de monitorizare la picior. Andrei Bodean a arătat în fața judecătorilor și faptul că Nicușor Constantinescu a fost foarte aproape de a fi încarcerat la un penitenciar american, situație negată vehement de inculpat, care i-a replicat cu mult tupeu procurorului că ”îi va crește nasul” și că ”a văzut prea multe filme americane”.

facsimil-Nicusor-Constantinescu-460x290

Din nefericire pentru inculpatul Nicușor Constantinescu, procurorul nu vorbea din filme, ci din documente, pe care prin amabilitatea jurnalistului de investigații Alexandru Căutiș (www.kmkz.ro) vi le putem pune și noi astăzi la dispoziție. Documentele arată că atunci când Nicușor Constantinescu ne spunea că se află în America, acesta fusese scos din SUA de autorități, de o săptămână, mai mult forțat decât voluntar. Corespondența oficială a autorităților române, dovedește faptul că americanii au aplicat o brățară pe glezna fugarului Constantinescu, pentru monitorizare și mai ales faptul că în data de 23 octombrie, președintele suspendat al CJC a preferat s-o taie rapid din America, pentru că se pregătea încarcerarea lui într-un penitenciar.

Nicușor Constantinescu se dovedește astfel a fi nu o victimă a sistemului, așa cum se plânge cu fiecare ocazie, ci pur și simplu un mincinos, care probabil conștient de viitorul răcoros ce-l așteaptă, recurge la orice este necesar pentru a-și ușura situația.

facsimil-2-460x385Sursă documente, Alexandru Căutiș. Materialul complet aici: http://www.kmkz.ro/investigatii-2/ancheta/exclusivitate-de-ce-a-revenit-nicusor-constantinescu-in-romania/

 

Similar Articles

Comments

  1. MIncinosi au fost , mincinosi sunt inca… La ce sa te astepti de la un popor ce se lasa fraierit doar pentru faptul ca statul mai inchide ochii la micile lui manareli ? Cunosc romani ce se tot plang de ” salarii mici” dar si-au construit ditamai viloiul intr-o zona rezidentiala, sa ca mai lasati-ma cu lamentari de pomanagii. Ne mai pretindem un “popor demn”.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Instagram

Most Popular