Perecheziții de amploare în Constanța

Poliţiştii constănţeni, beneficiind de sprijinul de specialitate al Direcţiei Operaţiuni Speciale – I.G.P.R., efectuează, la această oră, 16 percheziţii la domiciliile unor persoane suspectate de furturi de animale.
În noaptea de 27 spre 28 noiembrie a.c., poliţişti din cadrul I.P.J. Constanţa şi Serviciul de Poliţie Transporturi Constanţa – I.G.P.R., cu sprijinul Direcţiei Operaţiuni Speciale – I.G.P.R., au surprins în flagrant delict 5 persoane, care încărcau în autovehicule 38 de ovine, sustrase de la o stână din Târguşor – Dorobanţu, după ce l-au agresat pe cioban.
Pentru prinderea bănuiţilor, poliţiştii au tras mai multe focuri de armă în plan vertical, fără a rezulta pagube umane sau materiale.
În continuarea acţiunii, poliţiştii efectuează, la această oră, 16 percheziţii la domiciliile unor persoane bănuite de săvârşirea mai multor fapte de acest gen.
Din cercetări, a reieşit că mai multe persoane, constituite într-o grupare infracţională, ar fi sustras în ultimele luni câteva sute de animale de la stâne de pe raza judeţului Constanţa, pe care le-ar fi sacrificat şi vândut la diferite abatoare.

Similar Articles

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Instagram

Most Popular