Încă o demisie în PDL Constanța: ”Mi-e lehamite, nu mai pot așa”

Scriam într-unul dintre materialele anterioare că Forța Civică a fost unul dintre cele mai frumoase proiecte politice pe care le-am întâlnit. Mihai Petre reușise să construiască la Constanța o echipă de tineri dornici să schimbe complet ideea pe care o aveam majoritatea despre felul în care trebuie să se facă politică. Din nefericire, odată cu fuziunea dintre Forța Civică și PDL, acești tineri nu au reușit să se regăsească în structurile democraților, deși i-am putut observa la fel de implicați ca și înainte la majoritatea acțiunilor organizate de Chiru și ai lui.

Este și cazul Antonelei Stanciu, venită din Forța Civică în funcția de secretar general adjunct al organizației municipale a PDL Constanța. Tânăra politiciană a cedat după câteva luni în structurile democraților constănțeni, timp în care spune că a observat lucruri care i-au provocat lehamite, situații pe care le-a semnalat mai marilor partidului, fără însă să fie luată în seamă.

Forța Civică a fost un proiect la care am contribuit vreme de aproape doi ani, a fost proiectul meu de suflet, ca și o parte din oamenii pe care i-am cunoscut aici. Implicarea mea a fost una uriașă și mi-aș dori să mai existe o provocare similară cândva, în viitor. Asemenea emoții nu am mai simțit, însă, de când FC nu mai există și, oricât am încercat să mă implic după, nu am mai reușit. Consider că, decât să faci ceva pentru că”așa trebuie”, mai bine mă lipsesc. Drept pentru care a venit vremea să pun punct. Aceasta este demisia mea din funcția cu care am venit din FC, dar cu care nu mai vreau să-mi fie lehamite să asist la lucruri care îmi lasă un gust amar. Precizez că ramân un simplu membru și poate că o voi lua de la capăt când voi simți că aparțin acelui loc.”, a declarat Antonela Stanciu într-o postare pe Facebook.

Similar Articles

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Instagram

Most Popular