Căpitanul Claudiu Palaz și-a premiat ”pretorienii”. PMP-iștii au umplut până la refuz Casa de Cultură

Duminică seara, membrii PMP Constanța din tot județul s-au strâns în sala mare a Casei de Cultură pentru o ultimă întâlnire înainte de sărbătorile de iarnă. Cu această ocazie, președintele Claudiu Palaz a acordat diplome de merit organizațiilor județene care au reușit rezultate notabile la alegerile europarlamentare și prezidențiale. Ceremonia de premiere a fost organizată sub forma unei gale în care căpitanul Palaz a premiat ”pretorienii” PMP-iști, spectacol care a ridicat de mai multe ori în picioare membrii aflați în sală. Seara s-a încheiat cu un spectacol artistic, publicul fiind întreținut de mai mulți cântăreți de muzică populară dar și de cunoscutul Ionuț Galani.

După un moment de reculegere cerut în memoria victimelor din tragedia recentă de pe lacul Siutghiol, discursurile împotriva actualei administrații Mazăre/Constantinescu nu s-au lăsat foarte mult așteptate. Primul care a dat tonul a fost președintele organizației municipale, Anton Antoniadis, care a amintit că în vremurile regelui Carol, orașul nostru fusese numit ”plămânul României”, situație care în prezent este departe de adevăr, datorită actualilor șefi ai administrației. ”Nu se mai respectă dorința omului de aer curat, orașul Constanța e o ruină, plămânul României a ajuns la cancer și suntem vinovați cu toții pentru că acceptăm tacit această situație”, a declarat Toni Antoniadis.

Claudiu Palaz nu s-a lăsat nici el mai prejos, afirmând că va lupta în continuare împotriva ”grupării mafiote Mazăre/Constantinescu”. ”Eu îi voi scoate din administrație pe acești mafioți. Cu mine nu se joacă, le voi veni de hac. Noi suntem singura organizație de partid care a intrat peste prefect când și-a bătut joc de lege și o vom face de fiecare dată când e nevoie. Este principalul nostru obiectiv, să-i ajutăm pe constănțeni să scape de acești oameni pe care nu-i mai vor și vom reuși, indiferent de presiunile la care suntem supuși zilnic. Am început de la o organizație mică, în care nu credea nimeni și ne-am transformat în principala forță de opoziție la regimul Mazăre/Constantinescu în acest județ.”, a declarat Claudiu Palaz.

 

Similar Articles

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Instagram

Most Popular