Lupii au atacat o gospodărie din Valu lui Traian

La data de 06.01.2015, în jurul orei 22.20, poliţiştii din cadrul Postului de Poliţie Valu lui Traian, împreuna cu jandarmii din cadrul IJJ Constanţa au fost sesizaţi prin 112, cu privire la faptul că, pe strada Plaiului din localitate au fost observate mai multe animale sălbatice, care au atacat un porc dintr-o gospodărie.

Poliţiştii împreună cu jandarmii s-au deplasat operativ la faţa locului unde au constatat că proprietarul, sprijinit de membrii familiei a reuşit să omoare două dintre animalele sălbatice, celelalte fugind.

S-au luat măsuri de izolare a zonei, în scopul evitării posibilităţii producerii unor incidente neplăcute pentru cetăţeni, oamenii legii rămânând în zonă şi efectuând activităţi de scotocire în vederea îndepărtării pericolului.

Animalele ucise (ce par a fi lupi) au fost ridicate de către reprezentanţii AJVPS Constanţa, urmând a fi examinate de către specialişti în vederea stabilirii cu exactitate a speciei.

Totodată, a fost contactat administratorul fondului de vânătoare Valu lui Traian pentru luarea unor măsuri de evitare a incidentelor de acest gen.

Recomandăm cetăţenilor să nu se apropie de animalele sălbatice şi să sesizeze de îndată autorităţile competente prin SNUAU 112.

Similar Articles

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Instagram

Most Popular