Tâlhar, reținut de polițiștii constănțeni

În urma investigaţiilor efectuate de către poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Constanţa, în cazul unei tâlhării comise la data de 05 ianuarie a.c., a fost identificat ca bănuit de comiterea faptei, C. Cristinel-Gabriel, de 18 ani, din localitatea Corbu.
Acesta, la data de 05.01.2015, în jurul orei 17.30, sub pretextul că doreşte să cumpere un telefon mobil de ultimă generaţie, s-a întâlnit în scara unui bloc din municipiul Constanţa cu vânzătorul (tânără în vârstă de 32 de ani) şi prin violenţă l-a deposedat de bunul respectiv.
La data de 12.01.2015, poliţiştii Postului de Poliţie Corbu, l-au depistat pe C. Cristinel-Gabriel, care a fost preluat pentru cercetări de către lucrătorii B.I.C, aceştia reţinându-l pe bază de ordonanţă pentru 24 de ore, sub aspectul comiterii infracţiunii de tâlhărie calificată, urmând ca la data de 13.01.2015 să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanţa cu propunere de sesizare a judecătorului de drepturi şi libertăţi în vederea luării măsurii arestării preventive.

Similar Articles

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Instagram

Most Popular