Autoturism Fiat căutat în Italia, descoperit în P.T.F. Negru Vodă

Poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă au depistat în P.T.F. Negru Vodă un autoturism marca Fiat, care era căutat în vederea confiscării de către autorităţile din Italia, pe care un cetăţean italian şi unul român intenţionau să-l scoată din ţară cu scopul de a-l înmatricula în R. Bulgaria.

În data de 15.01.2015, în jurul orei 08.30, în P.T.F. Negru Vodă s-au prezentat pentru efectuarea formalităţilor de frontieră doi bărbaţi, cetăţeanul italian A.G.S.D. COSIMO, în vârstă de 52 ani şi cetăţeanul român I. ADRIAN, de 41 ani, care călătoreau cu un autoturism marca Fiat cu numere de Italia.
Din verificările făcute de poliţiştii de frontieră a rezultat că autoturismul în cauză figurează ca fiind căutat în vederea confiscării de către autorităţile din Italia, acesta fiind declarat furat, din data de 22.09.2012.
Conducătorul auto, cetăţeanul român domiciliat în judeţul Vrancea, a declarat că a fost rugat de cetăţeanul italian alături de care călătorea să meargă în R. Bulgaria pentru a înmatricula autoturismul, fără a cunoaşte că acesta este declarat furat.
Poliţiştii de frontieră au indisponibilizat autoturismul, evaluat la aproximativ 16.000 de lei, la sediul S.P.F. Negru Vodă în vederea continuării cercetărilor şi au întocmit în cauză dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de furt, faptă prevăzută şi sancţionată de art. 228, alin. 1 Cod Penal.

Similar Articles

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Instagram

Most Popular