La doi ani de la începerea reabilitării, Peninsula arată dezolant

Undeva pe la sfârșitul anului 2012, Radu Mazăre trâmbița ”începerea lucrărilor din centrul istoric al Constanței, acum că am scăpat de Elena Udrea, care ne bloca proiectele”.  La puțin peste doi ani de la acel moment, zona arată ca după bombardament, proiectele pe care le-a promis primarul sunt, unele departe de a se finaliza, altele finalizate extrem de prost iar câteva, precum celebra șosea de coastă, par să fi rămas doar la stadiul de ”promisiune”.

Începem astăzi o serie de fotoreportaje, prin care vă vom demonstra modul demagogic în care tratează lucrurile administrația din Constanța. După mai bine de doi ani de guvernare PSD, încercările primarului Radu Mazăre de a da vina pe DNA-ul care îl hărțuiește, pentru nerealizările sale ca edil, sunt puerile și rușinoase.

Zona peninsulară, cândva cel mai frumos loc din Constanța, arată astăzi, culmea, după o serie de lucrări de reabilitare a zonei, mai rău decât înainte. Mii de dale de granit au fost aruncate anapoda, fără viziune, de cele mai multe ori sparte încă din construcție sau montate strâmb, astfel că, în prezent, toată zona arată oribil. Pozele, făcute de prietenul nostru Mircea Ioan Nicolau (https://www.facebook.com/iomircea82?fref=ts) arată un peisaj dezolant, gri, trist, departe de oaza de liniște și istorie pe care o reprezenta această zonă cândva.

Similar Articles

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Instagram

Most Popular