Burse de studiu pentru ultimii 2 ani de liceu in Anglia, oferite de Colegiul Earlscliffe si Mirunette International Education!

Elevii din clasa a X-a care isi doresc sa studieze in strainatate, au sansa de a castiga o bursa de studiu pentru ultimii 2 ani de liceu la o scoala importanta din Anglia – Colegiul Earlscliffe, in cadrul concursului lansat in parteneriat cu Mirunette International Education.

Admiterea cu succes la o Universitate de elita din strainatate este favorizata de obtinerea certificarii A-Levels recunoscute in intreaga lume (echivalent al Bacalaureatul romanesc). Programa A-Levels, denumita oficial GCE Advanced Level (General Certification of Education Advanced Level), consta in studiul aprofundat a 3 sau 4 materii de specialitate la alegere, in decursul a 2 ani.

Colegiul Earlscliffe a fost clasat pe locul 38 din 4303 scoli de stat si private din Anglia care predau programa A-Levels, in topul realizat de publicatia The Telegraph in 29 ianuarie 2015. Colegiul Earlscliffe a pregatit numerosi studenti admisi la Universitati celebre precum Oxford din UK si Stanford din SUA. Cel putin 3 burse de studiu sunt oferite la Colegiul Earlscliffe; daca sunt remarcati mai multi candidati cu rezultate deosebite, numarul de burse poate fi suplimentat! Termenul-limita pentru inscrieri: 5 martie 2015.

1. Cine poate participa la concursul de burse? Toti elevii de clasa a X-a, care aspira sa studieze la o Universitate de elita din strainatate.

2. Cum se desfasoara concursul de burse? Concursul cuprinde 2 etape: examenele in limba engleza la materiile de specialitate alese pentru A-Levels (7 martie 2014) si interviul cu comisia de evaluare a Colegiului Earlscliffe (22 martie 2014).

3. Premiile? Cel putin 3 burse academice pentru 2 ani la Colegiul Earlscliffe din Anglia.

4. Cand incep studiile in Marea Britanie? Elevii admisi vor incepe studiile in Anglia din septembrie 2015.

5. Cum se fac inscrierile la concursul de burse? Inscrierile se realizeaza prin completarea formularului de inscriere AICI! Asteptam candidaturile tuturor elevilor ambitiosi!

Pentru mai multe informatii despre concursul de burse academice pentru ultimii 2 ani de liceu in Anglia, accesati site-ul organizatorului: www.mirunette.ro

Mirunette International Educaton este reprezentant in Romania pentru peste 60 de scoli internationale care organizeaza cursuri si tabere de limba engleza, franceza, spaniola, italiana, germana, portugheza, chineza si rusa, fiecare in tara in care limba este vorbita nativ. Mirunette International Education are peste 10 ani de experienta in organizarea de tabere internationale si in consilierea educationala pentru admiterea la Colegii si Universitati prestigioase din strainatate.

Similar Articles

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Instagram

Most Popular