Mâine se oprește apa. Vezi dacă ești afectat

Pentru executarea lucrărilor de racordare conductei principale de alimentare cu apă de pe bulevardul 1 Mai, din municipiul Constanța, nou montată la sistemul centralizat de distribuție, lucrări executate în cadrul Programului Operațional Sectorial de Mediu, SC RAJA SA este nevoită să întrerupă furnizarea apei potabile joi, 05 martie 2015, în intervalul 07,00 – 21,00.

Vor fi afectați de lipsa apei potabile consumatorii din perimetrul delimitat de Pasaj Gară – strada Traian – b-dul 1 Mai – str. 1 Mai Vechi – Șoseaua Mangaliei (pe tronsonul magazinul Bila – Gară ), cartierele Km4, Poarta 6 și Abator, dar și abonații alimentați prin punctele termice din zonele afectate, numerele 149, 159, 154, 55, 181, 182, 183, 185, 186 și 187.

Lucrările executate fac parte din POS Mediu, proiectul “Extinderea și modernizarea infrastructurii de apă și apă uzată pentru regiunea Constanța – Ilfov”, în valoare de 215,26 milioane lei, din care SC RAJA SA asigură o cofinațare de 50,25 milioane lei. O componentă importantă a acestui proiect este și contractul de lucrări “Reabilitarea rețelei de apă potabilă pe Bd. 1 Mai, din municipiul Constanța”, în cadrul căruia conducta principală de alimentare cu apă cu diametrul de 600 mm, a fost înlocuită pe o lungime de aproape 1,5 km, tronson ce avea o vechime de peste 60 ani.

RAJA: Ne cerem scuze față de abonații care vor suferi de lipsa apei potabile și îi asigurăm că echipele de intervenție ale contructorului care execută lucrările vor face tot posibilul pentru finalizarea intervențiilor și reluarea furnizării apei potabile în cel mai scurt timp. Totodată, rugăm toţi consumatorii afectaţi de această oprire să-şi asigure rezerva minimă de apă pentru consum şi uz casnic pe perioada întreruperii furnizării apei.

 

Similar Articles

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Instagram

Most Popular