Valentin Vrabie: ”Fie că vorbim de PNL, PDL sau PMP, în Constanța, opoziția s-a prostituat”

Într-o postare pe rețeaua de socializare Facebook, primarul comunei Peștera, Valentin Vrabie, atacă dur și pe bună dreptate opoziția politică a județului Constanța, care timp de mai bine de un deceniu și-a mimat rolul pe care l-a avut în stoparea abuzurilor pe care le-au făcut Mazăre și camarila lui. O redăm integral.

Falimentul clasei politice anunţă oare trezirea poporului român???
Faptul că instituţiile statului au început să-şi facă datoria, chiar dacă întârziat, nu poate decât să mă bucure… Iar zilele acestea trăim probabil apogeul…
După mai bine de un deceniu în care judeţul Constanţa a fost în moarte clinică, cu tandemul Mazăre Constantinescu în frunte, după ani în care procesul administrativ a fost zilnic terfelit după bunul plac al acestor nababi, după ani de conducere abuzivă şi iresponsabilă, după prejudicii de milioane de euro, iată că în sfârşit lucrurile încep să revină la normalitate. Şi cei care acum câţiva ani se considerau zei pe pământ acum au început să dea socoteală pentru toate faptele lor.

Dar stau şi mă întreb un singur lucru: unde a fost opoziţia în tot acest timp??!! Cumva stătea la coadă să primească şi ea un osişor de ros? Unde a fost opoziţia când eu am demascat în nenumărate rânduri abuzurile şi ilegalităţile practicate în Consiliul Judeţean? Când am pus la zid modul în care a fost administrat bugetul judeţului? Cumva vota cu două mâini hotărârile iniţiate de Preşedintele CJC? Unde a fost opoziţia când judeţul Constanţa a devenit o enclavă în care investitorii puteau intra doar cu valizele de bani pregătite pentru a fi făcute cadouri? Unde a fost opoziţia în toţi aceşti ani în care campaniile electorale ale PSD-ului erau plătite din banii publici ai constănţenilor, sifonaţi prin diferite firme de casă ale mai marilor acestui judeţ?

Am constatat cu regret că în Constanţa opozitia s-a prostituat numai pentru a fi la masa unui grup de interese imoral, ilicit si antisocial. A fost aruncată în haos din cauza unei opoziţii incompetente şi hulpave, care a mimat zilele trecute schimbarea vicepreşedinţilor CJC. Fără a lua în seamă faptul că CJC are nevoie de un preşedinte legitim şi nu ales prin jocuri de culise !!!

Şi ar mai fi multe întrebări care aşteaptă răspunsuri publice… fie că vorbim de PNL, PDL, PMP toţi au pretenţii că au făcut opoziţie… Şi totuşi… nu cumva în Constanţa a fost creat un sistem de tip mafiot şi clientelar care a supt banul public indiferent dacă briza care adia era galbenă, portocalie sau roşie? Aştept cu interes ca în următoarea perioadă această opoziţie care a fost redusă la tăcere atâţia ani să prindă glas şi să susţină desfăşurarea unui referendum pentru demiterea acestor indivizi certaţi cu legea: Mazăre şi Constantinescu. Să cadă cortina peste acest tablou sinistru…. ne aşteaptă vremuri noi!

Similar Articles

Comments

  1. Un sfat practic pentru cititori: Nu va obositi sa-i puneti intrebari domnului Vrabie… doamna de la ziar, cea care i-a scris “discursul”, nu sta pe profilul dumnealui de facebook… Adresati va rog intrebarile si/sau comentariile direct doamnei de la ziar! Ar fi mai practic :))

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Instagram

Most Popular