Alina Gorghiu: ”Lupta PNL-ului cu Mazăre, de notorietate”. Dragomir: ”Nu luptăm, cetățenii nu vor scandal”

Zi mare, astăzi, la PNL Constanța. Alina Gorghiu, copreședintele PNL a venit în vizită de lucru pentru a-i cunoaște pe membri de la malul mării. Din nefericire pentru distinsa doamnă, întâlnirea dintre dânsa și reprezentanții liberalilor de pe litoral a arătat discrepanțe incredibile între activitatea de la centru și cea locală. Deși coerent, discursul Alinei Gorghiu a părut mai mult rupt din manualele bunului politician fără însă a avea nicio legătură cu realitatea din teritoriu. Mai mult decât atât, Gheorghe Dragomir și Puiu Hașotti, care au secondat-o pe Alina Gorghiu la întâlnirea cu jurnaliștii au avut de cele mai multe ori discursuri contradictorii cu șefa lor.

Se vede falimentul tandemului Mazăre/Constantinescu

Întrebată ce părere are legat de activitatea administrației Mazăre/Constantinescu, președintele Alina Gorghiu a recunoscut destul de onest că poate vorbi doar politic, pentru opinii în privința administrației fiind mai pricepuți colegii de la nivel local. ”Pot să vă spun totuși că se vede falimentul tandemului Mazăre-Constantinescu și din păcate, cei care plătesc pentru acest faliment sunt cetățenii orașului Constanța.  Sunt multe proiecte de criticat, sunt sigură că au greșit enorm în felul în care au administrat județul. Politic ei nu fac notă discordantă față de opinia mea raportată la PSD. Sunt simbolul PSD-ului așa cum Ponta este simbolul PSD-ului și pentru mine înseamnă lipsă de profesionalism, dispreț față de cetățean, corupție și lipsă de viitor.

Războiul pe care PNL Constanța îl duce cu administrația Mazăre este de notorietate

Dacă până la un anumit moment, lucrurile s-au desfășurat cu calm și liniște, discrepanțele dintre centru și teritoriu au început să se vadă atunci când, inevitabil, Alina Gorghiu a fost chestionată în legătură cu modul de a face opoziție a PNL-iștilor constănțeni, care au evitat să critice actuala administrație, tratând cuplul Radu Mazăre/Nicușor Constantinescu mai degrabă ca pe niște parteneri decât ca pe niște opozanți. ”Vă pot spune că vocea colegilor noștri din Constanța se aude mereu în ședințe. Aș putea chiar să spun că războiul PNL-iștilor constănțeni cu administrația  Mazăre, este de notorietate. Noi facem o evaluare a filialelor și aici la Constanța avem una dintre cele mai puternice organizații de partid”.

Cel care a înțeles că Alina Gorghiu se află pe un drum greșit a fost chiar președintele PNL Constanța, Gheorghe Dragomir, care, dorind să-și ajute șefa, a simțit nevoia să o completeze, reușind astfel să o contrazică. Desigur, domnul deputat și-a început declarația aruncând săgeți către colegii din PDL, care desigur ”sunt mai activi decât noi, nu-i așa?”, apoi a continuat dând vina pe alianța USL căreia n-au avut de ales și au trebuit să i se conformeze, într-un final dând vina pe cetățeni pentru lipsa de opoziție la actuala administrație, cetățeni care ”nu mai vor scandal domnule, vor altfel de politică”.

Desigur, nici Puiu Hasotti nu a făcut notă discordantă, dorind și el să-și ajute șefa, prin aducerea aminte a campaniilor electorale în care a șters pe jos cu Mazăre și ai lui. În momentul în care i s-a atras atenția că lipsa de opoziție se manifestă mai mult între campaniile electorale și nu în timpul acestora, Hașotti a aruncat vina pe consilierii locali și județeni, aceștia fiind responsabili cu opoziția la nivel local, în opinia senatorului PNL-ist.

Foto: Alexandru Raita (www.observator.ro)

 

Similar Articles

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Instagram

Most Popular