Apă la presiuni normale în Eforie Nord

Ca urmare a finalizarii lucrarii incepute noaptea trecuta, la Eforie Nord, de racordare a magistralei de alimentare cu apa din localitate, consumatorii afectati vor avea apa la robinete mai repede decat fusese anuntat. In aceste conditii, se estimeaza ca, pana la ora 16,00, toti abonatii din Eforie Nord vor avea apa la presiuni normale.
La Agigea, unde se executa o lucrare similara, de racordare a magistralei de alimentare cu apa nou montata la sistemul centralizat de distributie, toti consumatorii din localitate vor avea apa la ora anuntata, 23,00.
Reamintim ca cele doua lucrari se executa in cadrul Programului Operational de Mediu, programul “Reabilitare si extindere retele apa/canal, reabilitare statii de pompare apa potabila si apa uzata / localitatea Eforie”, in valoare de 19,4 milioane lei (5,55 milioane lei -contributia SC RAJA SA) , respectiv “Extinderea si reabilitarea retelei de apa potabila si canalizare si o statie de pompare ape uzate noua- localitatea Agigea”, a carui valoare este de 9,56 milioane lei (2,73 milioane lei- contributia SC RAJA SA).

Similar Articles

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Instagram

Most Popular