Tensiuni în PSD Constanța. Moga în locul lui Mazăre, Făgădău vrea să plece

În timp ce toată lumea se concentra pe ședința Consiliului Local Municipal, care urma să pecetluiască soarta RADET, premierul Victor Ponta anunța public că senatorul Nicolae Moga este cel desemnat să preia, interimar, frâiele organizației județene a PSD Constanța, după demisia lui Radu Mazăre. Prin această decizie, reîmprospătarea cadrelor în rândul social democraților constănțeni e amânată, știut fiind faptul că Moga e nu doar un fost asociat al primarului Mazăre ci și un apropiat al lui.

Revenind la activitatea Consiliului Local Constanța, situația aici s-a desfășurat din nou sub deviza ”circ și pâine”. RADET-ul nu s-a dizolvat, fiind vorba de fapt de o firmă a Consiliului care purta un nume similar și care n-a fost folosită niciodată.

Situația a devenit ilară în momentul în care viceprimarul Decebal Făgădău a cerut votarea unei cereri a DNA-ului, care informase reprezentanții instituției că se pot constitui ca parte civilă împotriva primarului Radu Mazăre, pentru a recupera prejudiciul pe care procurorii îl impută inculpatului. Făgădău a avut surpriza să constate că proprii consilieri refuză să voteze împotriva unei asemenea decizii, preferând să se abțină, ceea ce a dus la un vot egal și o indecizie în privința situației. Șase pentru, șase împotriva și restul abțineri.

Dincolo de faptul că situația este una aberantă, fiind greu de înțeles cum poți trimite răspuns procurorilor un vot indecis, viceprimarul Decebal Făgădău a răbufnit, spunând că este dezamăgit de lipsa de bărbăție a colegilor săi. ”Trăiesc o mare dezamăgire. Am ajuns să gândesc la fel ca Elena Udrea, vă vine să credeți? Colegii mei au dat dovadă de lipsă de bărbăție. Mă gândesc să-mi dau demisia din funcția de președinte al organizației municipale a PSD”, a declarat Decebal Făgădău la finalul ședinței.

Similar Articles

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Instagram

Most Popular