Iulian Gropoșilă, un lider fals. N-a strâns nici 100 de oameni la mitingul anti ANAF

Ceea ce se anunțase cu surle și trâmbițe ca fiind un miting de amploare împotriva abuzurilor ANAF, s-a dovedit de fapt a fi o întâlnire restrânsă și nebăgată în seamă a circa 70 de inși, pe platoul din fața Prefecturii Constanța. Judecând după cele văzute la fața locului, e greu de spus că mitingul a fost format din patronii IMM-urilor din oraș sau județ, mare parte dintre cei prezenți fiind oameni simpli, modești, care abia dacă au trecut de stadiul claselor primare, ca să punem problema blând.

În fruntea lor, marele șef al patronatului IMM-urilor din Constanța, Iulian Gropoșilă, a reușit prin discursurile sale să plictisească oamenii prezenți și-așa în număr foarte mic, oameni care l-au întrerupt în mai multe rânduri, dorind să-și exprime nemulțumirea care i-a adus în stradă, nu să asculte poveștile nemuritoare despre acțiunile ”închipuite” ale lui Gropoșilă din urmă cu 10 ani.

Șeful patronatului IMM-urilor, incapabil să aducă oamenii pe care-i reprezintă în stradă, a stârnit pe alocuri râsul celor prezenți, încercând să scuze eșecul acestui miting prin declarații precum ”societatea civilă e prea educată ca să iasă la protest” și ”politicienii sunt de vină, niciunul nu ne-a ajutat”, afirmație pe care a contrazis-o câteva minute mai târziu, atunci când l-a zărit printre oameni pe deputatul PNL, Mihai Tararache, practic vinovatul pentru inițierea demersurilor parlamentare împotriva abuzurilor pe care ANAF le practică începând cu prima zi a lunii martie.

Gropoșilă l-a invitat spășit pe deputatul PNL-ist să ia cuvântul, ținând totuși să precizeze că acesta nu e un miting politic (noi ne întrebăm dacă a fost cu adevărat un miting).

Corect ar fi, după un asemenea eșec de proporții ca Iulian Gropoșilă să-și prezinte demisia din funcția de șef al patronatului IMM-urilor din Constanța, fiind destul de clar că oamenii pe care-i reprezintă nu rezonează la chemarea sa, nici chiar atunci când sunt chemați să protesteze în stradă pentru că drepturile le sunt încălcate. În plus, urmărind atent evenimentele desfășurate de câteva săptămâni încoace, putem afirma cu tărie că Iulian Gropoșilă nu a avut niciun rol activ în rezolvarea problemelor celor pe care-i reprezintă.

În final, se naște o întrebare, adresată celor care se lasă reprezentați de lideri falși precum acest domn, Iulian Gropoșilă. Ați verificat vreodată cum se ”consumă” banii pe care-i cotizați către marele patronat și ce beneficii v-au adus aceste cotizații?

Vom reveni, pentru că despre acest domn Gropoșilă sunt multe lucruri importante de spus. Și de scris, evident.

Similar Articles

Comments

  1. Sunt 70.000 de autorizatii acordate micilor intreprinzatori constanteni.Multi au fost anuntati despre mitingul in cauza.De ce au venit doar 70 ???
    Variante sunt cateva :
    – Cand te filmeaza si inregistreaza organele de control mai ai curajul sa participi la miting?
    -capul plecat sabia nu-l taie;
    -sa iasa altii pentru drepturile noastre;
    -decat obosit si satul , mai bine odihnit si flamand;
    si ar mai fi….

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Instagram

Most Popular