Blocat cu autoturismul într-un canal cu apă, salvat de poliţiştii de frontieră constănţeni

Poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă au intervenit de urgenţă pentru acordarea primului ajutor unui cetăţean român care căzuse cu autoturismul proprietate personală într-un canal cu apă în zona staţiei de taxare Giurgeni – Vadu Oii.

În data 15.04.2015, în jurul orei 00.10, poliţiştii de frontieră din cadrul S.P.F. Cernavodă, aflaţi în misiune în zona staţiei de taxare Giurgeni – Vadu Oii, au fost nevoiţi să intervină de urgenţă pentru acordarea primului ajutor unui conducător auto care căzuse cu autoturismul proprietate personală într-un canal cu apă de pe marginea drumului.
Poliţiştii de frontieră au reuşit să-l scoată la timp din autoturism pe cetăţeanul român E. MIHAI, în vârstă de 65 ani, domiciliat în judeţul Constanţa, pe care l-au transportat ulterior, cu un autoturism al Gărzii de Coastă, la spitalul din oraşul Hârşova pentru acordarea ajutorului medical de specialitate.
Cercetările la faţa locului au stabilit faptul că şoferul în cauză, pe fondul consumului de băuturi alcoolice, a pierdut controlul volanului unui autoturism marca Opel Astra, înmatriculat în R. Bulgaria, a intrat pe contrasens şi a căzut în canalul cu apă.
Poliţiştii de frontieră au solicitat ulterior sprijin din partea colegilor de la Poliţia Rutieră pentru cercetarea evenimentului rutier, conform procedurilor legale.
În urma evenimentului, bărbatul în cauză este în afara oricărui pericol.

Similar Articles

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Instagram

Most Popular