Catelusii si nevoile lor alimentare

Daca nu stii ce tip de hrana sa ii cumperi catelusului tau, randurile de mai jos o sa iti fie de mare ajutor. Astazi este destul de usor sa cumperi mancare de caini deoarece brandurile mari au creat mancaruri specifice pentru orice rasa, pentru orice talie si pentru orice varsta. Asadar, e imposibil sa nu te descurci cu alegerea tipului de mancare pentru un catelus.

Astazi poti cumpara chiar si online hrana de caini. In pet shop-ul online pentruanimale.ro vei gasi mereu promotii si oferte speciale la diverse produse pentru animalele de companie. Gama de produse Pro Plan granule contine tot ce are nevoie catelul tau in toate stagiile dezvoltarii sale.

Cu toate acestea, pe langa alegerea hranei pentru caini va trebui sa intelegi si ce se intampla in perioada de crestere a unui catel. Asadar, randurile de mai jos o sa te ajute sa ai o privire de ansamblu asupra acestui lucru:

–       cateii se afla in perioada de crestere pana la aproximativ varsta de un an, perioada in care alimentatia lor trebuie sa le creeze un sistem imunitar puternic si sa le intareasca oasele si dintii.

–       hrana cateilor mai mici de un an trebuie sa aiba un continut caloric si proteic ridicat, deoarece in aceasta perioada cateii au capacitati digestive mai reduse.

–       pe langa hrana buna un catel are nevoie si de multa atentie si grija. Trebuie plimbat zilnic, trebuie angajat in activitati dinamice si active si pe langa acestea are nevoie si de multa afectiune.

–       un catel mai trebuie dresat. Primele lucruri pe care trebuie sa le stie un catel este unde sa isi faca nevoile si locurile in care ii este permis sa sada sau sa mearga.

Daca indepliniti toate aceste nevoi ale cateilor si le oferiti si hrana corespunzatoare – vezi produsele Pro Plan granule uscate – cu siguranta veti avea un caine fericit, prieten de nadejde.

Similar Articles

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Instagram

Most Popular