Ipocrizie maximă la PMP Constanța. Cine v-a plătit cheltuielile în ultimii ani, domnule Claudiu Palaz?

Mi-am permis ieri, ca un simpatizant al politicii de dreapta ce sunt, asumat, să atrag atenția tinerilor din PMP Constanța și mai ales șefului lor, că modul lor de a face politică s-a transformat într-unul ”mârlan”, jignitor, limitat doar la câteva postări pe Facebook și unele apariții TV și de cele mai multe ori, la atacuri josnice împotriva principalilor adversari politici, nu însă din stânga eșichierului politic, cum ar fi normal. În opinia mea, disperați de scăderea dramatică pe care am remarcat-o cu toții, în sondajele electorale, PMP-iștii constănțeni au găsit de cuviință să se agațe de orice politician care a performat, alegând modelul ”dacă eu mă duc în jos, măcar să te trag și pe tine”.

Le-am adresat, așadar, ieri, o scrisoare deschisă în care îi rugăm să-și revizuiască modul de a face politică. Ce au înțeles tinerii PMP-iști din scrisoarea mea? Că edilul din comuna Peștera, Valentin Vrabie mă plătește să-i atac deși exemplul primarului respectiv a fost doar unul dintre exemplele pe care le-am oferit pentru politica păguboasă pe care PMP Constanța o practică.

Am ținut să evidențiez în scrisoarea mea faptul că atacurile la adresa lui Valentin Vrabie mi se par ipocrite, mai ales pentru că mentorul acestui partid, Traian Băsescu, a vizitat comuna Peștera și-a oferit-o drept model pentru orice altă localitate din România.

Și, pentru că tinerii din PMP Constanța au găsit de cuviință să împrăștie pe Facebook zvonuri referitor la diverse personaje care-mi plătesc articolele și activitatea în general, mi se pare de bun simț să le arăt acestora cine este ipocritul de serviciu și să le adresez câteva întrebări, pentru că toată lumea are dreptul să știe cine e cu adevărat ”sponsorizatul” din această poveste. Așadar, domnule Claudiu Palaz, fost prefect și actual vicepreședinte al PMP și președinte al PMP Constanța, vă adresez câteva întrebări, necesare pentru a face lumină.

1) Este adevărat că pe tot cuprinsul perioadei în care ați fost Prefectul Constanței, iluminatul special al Prefecturii, pe care l-ați dorit în anumite ocazii speciale, precum sărbătorile de iarnă, a fost plătit integral de primarul Valentin Vrabie?

2) Ați lansat și organizat, în perioada în care erați reprezentant al Guvernului, conceptul de Enduro Cross, la Urluia, fără a spune că în realitate evenimentul a fost plătit integral de Valentin Vrabie?

3) Vizita Elenei Udrea, la Pietreni (la o anumită fermă, știți dumneavoastră mai bine) a fost sponsorizată integral de Valentin Vrabie?

4) Activitatea PMP Medgidia a fost sponsorizată complet, încă de la înființare, până la cele mai mici cheltuieli, de Valentin Vrabie?

5) Sediul PMP Constanța, de pe bulevardul Mamaia, a beneficiat de iluminat special în diferite ocazii, pe banii lui Valentin Vrabie?

Cinci întrebări, doar cinci deocamdată, din partea unui jurnalist pe care l-ați acuzat că e plătit din banii primarului din Peștera (ceea ce pot asigura pe oricine că nu e cazul). Așadar, dragi tineri PMP-iști, iubitori de sudalme, minciuni și ipocrizie, cine e cel care și-a trăit întreaga activitate politică pe banii omul pe care astăzi îl scuipați și-l numiți ”cioara vopsită” de Peștera?

Mă opresc aici, deocamdată, dar, dacă tinerii PMP-iști, împreună cu al lor șef, doresc să continuăm dezvăluirile despre activitatea lor politică, putem continua oricând.

 

Similar Articles

Comments

  1. Domnilor ziaristi. Frumos articol. Presupun ca aveti probe solide si ati sesizat deja DNAul pentru ca prefecti uitati si actuali primari ca astia doi sa se duca unde trebuie. Daca insa nu ati facut asta inseamna ca nici nu iubiti orasul asta sau va lansati doar afirmatii aiurea de 2lei ca sa citeasca cineva. ACTIONATI

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Instagram

Most Popular