Constanța, condusă de incompetenți. O mașină încurcă de cinci zile traficul

Administrația constănțeană a rămas fără îndoială pe mâna unor incompetenți. Viceprimarul căruia i s-au oferit atribuții de primar, doarme în scaun, în timp ce de cinci zile o mașină încurcă traficul din Constanța. Că situația să fie și mai amuzantă, angajații Poliției Locale au făcut ce știu ei mai bine și au agățat o caracatiță de roata autoturismului cu nr de Brăila, făcând astfel imposibilă deplasarea acestuia. Cinci zile mai târziu, mașina e tot acolo și nimeni din partea autorităților constănțene nu pare să simtă nevoia să ia măsuri.

În situația de față avem însă două ipoteze de lucru. Ori mai marii administrației constănțene sunt, așa cum spuneam, incompetenți, ceea ce n-ar mira pe nimeni. Ori asistăm la o manevră de șantaj a viceprimarului, care lasă intenționat acea mașină în centrul orașului, pentru a ne arăta nouă tuturor ce greșeală am făcut atunci când am optat pentru renunțarea la serviciului de ridicări mașini.

Așa cum știm deja, dintr-o anchetă publicată pe Constanta.ro, firma care se ocupa cu acest serviciu și al cărei contract a expirat de curând, era condusă de apropiați ai lui Radu Mazăre, ceea ce face ipoteza noastră că asistăm la o manipulare grosolană (cam ca aia cu ”Radu Mazăre nu poate da pachete din pușcărie), destul de veridică.

Așadar, împărate, Decebalus, pune mâna și ridică mașina aia de-acolo, nu vei reuși să ne păcălești.

Photo by Alexandru Raita (www.observator.ro)

Similar Articles

Comments

  1. mi-e sila de mafia psd care a pus mana pe constanta1 mazare, un nebun dorgat care nu a facut decat circ in constanta si a furat banii nostri, a lasat acum cta pe mana hotului de fagadau! INCOMPETENTI ZICETI? HOTI! SMEKERI! RAUVOITORI!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Instagram

Most Popular