Curațarea tenului – un ritual atât de dificil!

E greu sa ai grija de tenul tau, in special daca are unele probleme: tendinte de ingrasare sau uscare, pete, acnee etc. Si cand te uiti in reviste sau la televizor la vedete si la tenul lor, te gandesti cum se poate sa le fie atat de curat si neted. Ei bine, nu trebuie sa te compari cu nimeni; toate femeile au problemele lor in ingrijirea corpului, iar tu trebuie sa te concentrezi pe rezolvarea problemelor tale.

Trebuie intai de toate sa iti gasesti o gama de produse de ingrijire a tenului care sa fie potrivita pentru solutionarea problemelor cu care te confrunti. Aici eu sunt de parere ca produsele bio de ingrijire pentru ten nu pot da gres – acestea sunt realizate numai din ingediente naturale, plante culese din natura, care pot face doar bine tenului tau. Iti recomand cu caldura sa folosesti produse de ingrijire a tenului bazate pe ingrediente naturale cum este gelul de curatare de aici. Acest gel de curatare mi-a salvat tenul sensibil, i-a redat vitalitatea.

Apoi, dupa ce te inarmezi cu produse bune de curatare va trebui sa lucrezi la ritualul tau de curatare a tenului. Pot sa iti dau urmatoarele sfaturi:

  • Trebuie sa iti speli fata de cel putin 2 ori pe zi, dupa ce a fost demachiata cu un produs bun de curatare. Nu te spala in graba, elimina toate impuritatile care se aduna pe fata in timpul zilei si al noptii.
  • Foloseste cel putin o data pe saptamana un exfoliat care va elimina celulele moarte de pe suprafata tenului si va lasa pielea sa respire. Imediat dupa folosirea exfoliantului pielea ta va fi mai fina si mai sanatoasa.
  • Curata-ti tenul cu apa calduta, nici prea rece, nici prea calda. Porii trebuie sa se deschida, dar in acelasi timp fata nu trebuie oparita.
  • Pentru demachiere nu trebuie sa folosesti doar servetele demachiante fara spalare. Cu toate ca aceste produse promit o curatare perfecta, acest lucru se poate intampla numai cu ajutorul apei.

Acestea sunt sfaturile mele pentru un ritual de curatare corect. Pune-le in aplicare si vei vedea cum tenul tau va deveni mai frumos, mai neted si mai curat. La revedere imperfectiuni!

Similar Articles

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Instagram

Most Popular