Gravare si gravura laser

Daca vrei sa inscriptionezi o imagine, un text pe diverse materiale, nu doar pe hartie va trebui sa folosesti, tu sau o firma de specialitate, o procedura numita gravare sau gravura. Acesti doi termeni, practic, denumesc aceeasi operatiune, o operatiune care necesita tehnologii avansate. De regula nu poti sa faci acasa asa ceva, asta daca nu ai cumva un centru de imprimare. Exista centre speciale, cu profesionisti care te pot ajuta cu gravare si gravura laser, ca Agrafa Print, de exemplu. Ei au sediul in Bucuresti, insa poti sa comanzi si online produsele de care ai nevoie.

Folosind gravura poti sa imprimi imagini complicate de orice marimi sau forme pe orice suprafata rigida. Acest mod de imprimare are o durata de viata foarte mare, practic imaginile imprimate se strica doar daca materialul sau obiectul pe care sunt imprimate se degradeaza sau se distruge.

Mai mult decat atat, pentru ca vorbim de gravura si gravare laser, vorbim de un nivel de precizie foarte mare, un avantaj foarte mare la desenele sau modelele cu detalii mici sau foarte complexe. Se pot imprima, astfel, orice fel de produse, personale sau publicitare. Imprimarea cu scop de personalizare poate fi utila ca si modalitate de anti furt, pentru cadouri, sau pentru crearea de obiecte unice din toate punctele de vedere.

De regula campaniile publicitare folosesc acest procedeu pentru imprimarea in masa a diverse obiecte mici, ideale pentru promovare. Datorita faptului ca gravarea laser poate imprima pe o multime de tipuri de materiale, nu doar pe plastic sau textile, si pe obiecte acoperite cu metal, obiecte din  lemn, marmura, granit, sticla,  piele, aluminiu, burete etc. Ca si tehnica de imprimare este una din cele mai bune, ma refer aici si la gravura si la gravare (aceste cuvinte exprimand acelasi procedeu) datorita gamei largi de materiale cu care se poate lucra si nivelul de detaliu care se poate imprima. Cand vorbim de personalizare, de obiecte unicat, aceasta este metoda ideala. Daca vrei sa stii mai multe despre acest proces, inclusiv detalii despre pret viziteaza site-ul celor de la agrafa.ro.

Similar Articles

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Instagram

Most Popular