Boroianu ne crede proști: ”Nu s-a făcut opoziție dar de astăzi schimbăm lucrurile”

A fost conferință de presă la sediul PNL Constanța. Președintele organizației municipale de partid, Robert Boroianu a vrut să se prezinte. E în funcție de mai bine de șase luni, n-a ieșit niciodată în fața presei, dar acum are un motiv special pentru a o face. Vrea să fie primar. Brusc, l-a apucat iubirea de Constanța și vrea să schimbe administrația nocivă condusă de Mazăre și ai lui. De ce a tăcut până acum? Nu știe sigur. Ba că au fost în alianță, ba că au avut de construit o echipă. Cert e că de-acum, gata, lucrurile se vor schimba. ”De acum există opoziție în Constanța”, declară sus și tare Robert Boroianu, susținut cu convingere de ziarele care afișează sigla Gepeto din dragoste de mezeluri, nu pentru că-i aparține noului lider al opoziției locale.

”Orașul e închis pentru antreprenori, eu sunt antreprenor de mulți ani”. De ce-o fi tăcut până acum, are și bani și funcții politice, putea să tot trâmbițeze de la tribuna partidului. ”Voi schimba Constanța, voi mări bugetul, voi avea grijă de siguranța cetățeanului, sănătatea și educația vor fi priorități. Nu vă spun acum în ce fel voi face toate astea. Am un proiect, îl voi prezenta în viitor”. Iar noi, constănțenii, probabil niște fraieri în viziunea liderului PNL Constanța ar trebui să-l credem și să ne facem că nu vedem cum omul a intrat din timp în campania electorală, fără a fi sigur că el e candidatul partidului pentru Primăria Constanța. Sau poate că e și nu știm noi?

Și încă ceva. ”Voi păstra pachetele pe care le oferă Radu Mazăre, sunt adeptul acestor măsuri”. E clar, mon cher, ne-am lămurit.

Similar Articles

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Instagram

Most Popular