Peste 130 de copii au fost prezenți la primul duathlon organizat la Consta

Sport și distracție la Tomis Kids Duathlon

Piața Ovidiu din Constanța a găzduit duminică prima ediţie a Tomis Kids Duathlon, competiție organizată de Atena Sport Club Constanţa, clubul patronat de singurul medaliat olimpic din istoria înotului masculin românesc, Răzvan Florea, în parteneriat cu Primăria Constanța şi Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Constanţa. La startul întrecerii au venit peste 130 de copii cu vârste cuprinse între 5 şi 12 ani, care au sărbătorit Ziua Internaţională a Copilului prin mișcare. Cei mai mici iubitori ai sportului s-au întrecut în cele două probe care alcătuiesc duathlonul, alergare și mers pe bicicletă, în aplauzele și încurajările părinților și prietenilor veniți să-i susțină. Pe primul plan a fost bucuria participării la un asemenea concurs, iar la finalul competiției toți participanții au primit medalii de finisher. Primii trei clasați la fiecare categorie de vârstă au primit diplome, cupe și premii din partea organizatorilor.
Câștigători – cat. 5-6 ani, fete: Anais Bobocea, băieți: Omer Khan; cat. 7-8 ani, fete: Rianna Maria Rotaru, băieți: Andrei Tudor Sabău; cat. 9-10 ani, fete: Mădălina Diaconescu, băieți: Darius Andrei Marinescu; cat. 11-12 ani, fete: Casia Damian, băieți: Robert Popa.
„Mă bucur că ați venit în număr atât de mare și felicit părinții care au ales să dea posibilitatea copiilor de a-și petrce câteva ore la mișcare, într-o zi atât de superbă. Sper ca anul viitor, la a doua ediție, să fie și mai mulți participanți și să vină alături de noi cât mai mulți sponsori, pentru a da și mai multe premii”, a spus la final Răzvan Florea.

Similar Articles

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Instagram

Most Popular