Crucial Systems oferă o nouă soluție pentru managementul electronic al documentelor de business

În cursul zilei de ieri, la hotelul Vega din Constanța, companiile Crucial Systems & Services și Ello Digital Office România și-au dat mâinile pentru a crea un workshop care s-a desfășurat sub numele de ”Administrarea performantă a informațiilor – Managementul Electronic al Documentelor de Business”.

Discuțiile s-au axat pe în jurul faptului că orice companie are nevoie de un sistem de management al documentelor, adică un set de aplicații care să asigure arhivarea electronică a actelor, urmărirea fluxului de documente din cadrul organizației, transabilitatea fișierelor dar și stocarea și backup-ul pentru toate informațiile cu care lucrează o companie zi de zi.

Riscul pierderii documentelor fizice și timpul de găsire a informațiilor nestructurate este mare, iar dificultățile de colaborare între departamentele unei companii atunci când vine vorba despre un proiect, reprezintă, conform organizatorilor, unul dintre motivele implementării unei soluții de management al documentelor.

”Dintre beneficiile folosirii unei soluții de management al documentelor, a se aminti reducerea costurilor de stocare pentru documentele fizice cu până la 50 %, acces rapid la orice document ligitizat, protecția informațiilor confidențiale prin parolă, posibilitatea regăsirii rapide a documentelor, folosirea semnăturii electronice pentru accesarea restricționată”, a explicat Cătălin Anghel, directorul de vânzări al Crucial Systems & Services.

 

Dacă oamenii de la Crucial sunt de această dată în postura vânzătorului care îți va oferi pachetul necesar de servicii, atunci când te decizi să cumperi aplicația, interesant este de menționat că totul a fost construit de celebra firmă germană ELO DIGITAL Office, care dezvoltă și furnizează soluții avansate de înaltă performanță din sfera administrării documentelor, arhivare electronică, fluxuri de lucru și web content management (WCM). Compania, cu 17 ani de experiență la activ are sediul central în Germania, fiind prezentă și în România încă din 2007.

Familia de produse ELO întrunește toate cerințele unui sistem DMS/ECM de ultimă generație și oferă o platformă ideală pentru administrarea eficientă a informațiilor. ELOoffice este soluția „entry-level” pentru administrarea documentelor și a arhivelor pe piață SOHO. Soluția modulară client/server ELOprofessional țintește companiile medii iar soluția performantă ELOenterprise este independentă din punct de vedere al platformei, ușor de configurat și se adresează companiilor mari și foarte mari.

Sursă video: Dobrogea Tv

Similar Articles

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Instagram

Most Popular