Făgădău, ales președinte la PSD Constanța cu 562 de voturi din 560

A fost agitație în sala mare a Casei de Cultură din Constanța, astăzi, PSD-iștii adunându-se să-și aleagă președintele organizației municipale Constanța. Scenariul, scris probabil din timp de mai marii partidului, s-a desfășurat fără abateri. Unicul candidat, Decebal Făgădău, a fost ales în unanimitate de către cei prezenți în sală, victoria fiind atât de zdrobitoare încât s-au înregistrat două voturi peste numărul celor anunțați ca fiind prezenți în sală.

Subiectul de interes major pentru toți cei aflați în sală a fost desigur constituit de soarta politică a lui Nicușor Constantinescu, despre care Nicolae Moga, președintele interimar al PSD Constanța, la nivel de județ, a declarat că ”nu vrea să înțeleagă decizia partidului de a retrage sprijinul celor cu probleme penale” iar Decebal Făgădău a spus că ”îi poartă prețuire și respect dar, în acest moment, ar fi mai bine să nu facă politică pentru că-i dăunează”. Interesant este că, surse din cadrul partidului au declarat pentru Constanta.ro că Nicușor Constantinescu și-a convocat în această zi toți primarii din județ pe care se mai bazează, încercând să-i convingă ca luni, atunci când au loc alegerile pentru organizația județeană a partidului, voturile să meargă către el.

Așadar, dacă astăzi lucrurile s-au desfășurat calm și previzibil, urmează o zi de luni care se anunță cu mult circ și scandal, în cadrul alegerilor care ar trebui să stabilească noul președinte al Organizației Județene a PSD Constanța.

Similar Articles

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Instagram

Most Popular