Avarie RAJA în Castelu

În cursul acestei zile, conducta magistrala de alimentare cu apa, cu dimetrul de 1200 mm, ce asigura alimentarea cu apa a localitatii Castelu, a suferit o avarie în  în zona Liceului Agricol, pe DN Medgidia – Castelu, pe un teren agricol aflat în apropierea drumului.
Pentru remedierea avariei, SC RAJA SA a fost nevoita sa intrerupa furnizarea apei potabile pe aceasta magistrala, incepand de astazi, 07 iulie 2015, ora 17,00 si pana maine, 08 iulie 2015, ora 16,00. Sunt afectati toti consumatorii din localitatea Castelu.
Lucrarile sunt mult ingreunate de faptul ca fiind o conducta magistrala, ce se intinde pe zeci de kilometri, numai golirea si umplerea acesteia dureaza aproximativ 12 ore. Din primele estimari facute la fata locului, lucrările de reparatii constau in inlocuirea unui tronson din conducta, pe o lungime de aproximativ 6 metri.
Avand in vedere temperaturile ridicate, SC RAJA SA Constanta a trimis pentru aceasta seara, şi va trimite si in cursul zilei de maine, mai multe cisterne cu apa potabila pentru abonatii din localitate.
Totodată, ne cerem scuze fata de consumatorii afectati de aceasta avarie si ii asiguram ca echipele noastre de interventie vor face tot posibilul pentru finalizarea lucrarilor de reparatii si reluarea furnizarii apei potabile in cel mai scurt timp.

Similar Articles

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Instagram

Most Popular