Claudiu Palaz și Mihai Petre împart politica în două tabere. De la mârlănie la bunul simț exagerat

Așa cum menționam într-un articol anterior, avocatul Dumitru Bădrăgan a fost protagonistul unuia dintre cele mai frumoase evenimente organizate în Constanța în ultima vreme, acesta ajutând cu sprijinul câtorva oameni de bine 100 de basarabeni să viziteze muzeele Constanței dar și Arhiepiscopia.

Evenimentul, în sine, a fost unul frumos și emoționant, dar povestea articolului este de fapt alta și este legată de felul în care au văzut contracandidații avocatului Bădrăgan acest eveniment și cum au considerat de cuviință să-l salute. Încă de la primele ore ale dimineții, fostul prefect Claudiu Palaz a simțit nevoia să-i dedice avocatului o postare pe Facebook (când Claudiu Palaz nu e la televiziunea lui Ghiță, îl găsiți înjurând tot ce mișcă pe rețelele de socializare) numindu-l pe Bădrăgan ”conservă rusească”.

Greu de înțeles cum te poți numi politician sau specialist sau omul potrivit pentru Constanța, așa cum o face Palaz zilnic, și apoi să ataci pe cineva atât de mârșav, în condițiile în care singura greșeală pe care a făcut-o Bădrăgan a fost aceea de a spune că ar putea fi un primar bun pentru orașul său natal. Nici măcar nu mai încercăm să înțelegem mârlănia și agresivitatea cu care fostul prefect a ajuns să-și jignească oponenții politici. Sperăm doar că, atunci când vor alege locul în care să pună ștampila în căsuța de vot, constănțenii să nu uite acest stil de a face politică și să se întrebe foarte serios dacă-și doresc să-l implementeze în administrația locală.

La polul opus, liderul M10 Constanța, Mihai Petre, a dat astăzi o extraordinară lecție de bun simț, luând parte la evenimentul organizat de Dumitru Bădrăgan, felicitându-l pentru o asemenea acțiune de mare valoare sufletească și oferindu-și sprijinul necondiționat pentru orice alt eveniment de acest gen se va organiza.

Așadar, dragi constănțeni, luați-vă un moment de reflecție și gândiți-vă bine. Ce fel de politicieni ne dorim pentru viitorul apropiat al Constanței? Avem de ales între mârlănia dusă la rang de artă și politica bunului simț iar decizia trebuie să fie una simplă.

Similar Articles

Comments

  1. Vrem pe cineva care sa fie in stare si sa NU mai sustina aceasta gloata de nenorocit,i – tigani rau – machidonii, sa si faca de cap, pentru ca astia au transformat orasul Cta in comuna primitiva a neamurilor proaste de Caugagia, Colelia, Camena, Ciamurlia…etc. In Cta s a ajuns ca la t,ara. Astia au avut o influenta negativa majora in oras, l au dat peste cap. N avem nevoie. Se considera tigani rau, fac ce vor, se dau mari , sunt peste tot si nu are nimeni nimic de spus si de facut. N avem nevoie.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Instagram

Most Popular