Pantofii de club, problema serii

Pantofii cu toc, in special stiletto, nu se vor demoda niciodata, dar sa ii porti nu este intotdeauna foarte confortabil. Daca iti palce sa porti pantofi cu toc destul de des, probabil ai vrea ca acestia sa fie mai usor de purtat. O noapte in oras, cu perechea potrivita de pantofi de club poate fi o seara de neuitat.

Tuturor ne place sa iesim din cand in cand prin cluburi, iar pentru fete tinuta perfecta inseamna sa alegi o pereche de pantofi care sa te faca sa stalucesti toata noaptea. Aici o sa gasesti cateva idei cum poti sa iti alegi pantofii de club astfel incatsa fie cat mai confortabili si cum sa iti protejezi picioarele dupa o noapte pe tocuri.

  • Pantofii cu toc arata mai bine pe persoanele care au o silueta mai subtire. Persoanele cu o statura mai mare ar trebui sa se orienteze spre niste platforme sau pantofi cu toc mai gros pentru a pastra un aspect echilibrat si proportional.
  • Alege culoarea si stilul. Negrul reprezinta varianta clasica a pantofilor cu toc, dar culorile vii te scot din anonimat. Pe langa culori sunt o multime de modele de pantofi. Cel mai bine e sa alegi acel tip de pantof care te avantajeaza, dar trebuie sa ai gija sa ii asortezi cu tinuta.
  • Marimea potrivita. Daca vrei sa porti pantofi cu toc ai grija sa fie marimea potrivita. Probeaza-i. Odata ce ti-ai ales perechea potrivita, plimba-te cu ei pentru cateva minute. Pantofii pot parea confortabili la inceput, dar dupa cateva minute sau ore, pot fi extrem de neplacuti. Verifica politica de returnare inainte sa ii cumperi in cazul in care i-ai purtat cateva ore acasa si nu te simti deloc bine in ei.
  • Poarta-i acasa inainte sa iesi. Obisnuieste-ti picioarele cu acea pereche de pantofi. Incarca sa ii porti 15-30 de minute si fa cate o pauza. Vei observa ca din cauza tocurilor pasii tai vor fi mai mici. E normal. Cu cat e mai inalt tocul, cu atat pasii tai se vor imputina. Nu te stradui prea mult deoarece nu vei reusi sa mergi ca si cum ai fi incaltata in tenisi.
  • Pantofii cu platforme. Acest tip de pantofi sunt putin mai confortabili deaorece nu au tocul asa inalt si scad presiunea de pe picioare. Protejeaza glezna si ofera mai multa stabilitate. Pantofii tai de club ar trebui sa aiba platforma pentru a-ti oferi confortul de care ai nevoie pentru o seara de neuitat.
  • Incearca sa limitezi timpul petrecut pe tocuri. Majoritatea durerilor de picioare si spate sunt din cauza pantofilor cu toc. Dupa ce ai incheiat o seara in pantofii de club, rezerva-ti cateva minute sa iti masezi picioarele si gleznele. Acest lucru te va ajuta sa iti relaxezi muschii care au fost incordati sau intinsi in timp ce ai purtat pantofi cu toc.

 

Daca esti in cautarea unei perechi noi de pantofi pentru club, pe matar.ro gasesti cei mai potriviti pantofi de club. Pentru a fi in centru atentiei, alege cei mai frumosi pantofi!

Similar Articles

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Instagram

Most Popular