Cum sa ai o baterie de laptop buna fara sa ai un laptop scump

Bateria unui laptop este lucrul care te intereseaza cel mai mult la el, asta chiar si fara sa iti dai seama. Desi te uiti sa fie puternic sa aiba capacitate de stocare, un procesor bun, multi RAM, insa cand vine vorba sa il folosesti lejer si comod, fara fir, asa cum trebuie folosit un laptop, dai de probleme. Bateriile de laptop sunt de multe feluri, cu  6, 9, 12 celule, cu cat mai multe celule cu atat mai multa autonomie are bateria. Un laptop nou de regula nu va avea o baterie exceptionala, va avea o baterie buna, de 3, poate de 6 celule, iar daca vrei o baterie exceptionala va trebuie sa platesti pentru acest lucru, mult.

Din aceasta cauza multi oameni ajung sa cumpere baterii de laptop extra, pentru inlocuirea directa a bateriei noi. Astfel iesi mult mai ieftin, decat sa cumperi un laptop cu o baterie de 12 celule standard, mai bine cumperi o baterie cu 12 celule separat. In orice caz, bateriile sunt baterii, adica se pot schimba. Daca ai 2, cand te lasa una, o inlocuiesti cu cealalta, astfel iti cresti de la sine autonomia laptopului. Daca si calatoresti mult, o baterie de rezerva este o idee foarte buna.

Laptopul in sine poate functiona si fara baterie, poti sa o scoti de tot si daca il tii in priza va merge fara nicio problema. Dar nu mai poti sa il duci in bucatarie cu tine, nu mai poti sa il duci afara, pe terasa, in masina, pe banca in parc, pe hol, in sufragerie etc. Laptopul este si trebuie sa fie mobil, iar daca trebuie sa il tii in priza isi pierde din valoare.

Cand alegi un laptop nou te axezi pe performante, asa si trebuie, deoarece sa imbunatatesti un laptop la capitolul performante este cam greu, insa sa ii imbunatatesti bateria este chiar foarte usor. Cumperi una noua si o schimbi pe cea “veche”, care poate ramane de rezerva. Intra pe Mival.ro si vezi gama de baterii laptop disponibile.

Similar Articles

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Instagram

Most Popular