Accident groaznic la 23 August cu cinci morți

În urmă cu câteva minute, în curba din comuna 23 August a avut loc un accident deosebit de grav. Una dintre mașinile implicate ar fi tăiat curba, ceea ce a dus la o coliziune frontală, din care au rezultat nu mai puțin de cinci morți și trei persoane rănite.

Din informațiile sosite până acum, șoferul unei Skoda care circula dinspre Mangalia spre Constanța a pierdut controlul volanului și a pătruns pe contrasens, intrând în coliziune cu un SAAB decapotabil. Una dintre cele cinci victime este chiar șoferul vinovat pentru accident. Celelalte patru victime se aflau în SAAB-ul care circula regulamentar. Alte două persoane aflate în Skoda sunt rănite și au fost preluate de ambulanțe.

UPDATE. Prin amabilitatea reporterului Cătălina Smereca, avem la dispoziție poze de la fața locului. Vă avertizăm că scenariul este unul demn de filmele de groază.

UPDATE. Victimele sunt două femei, din localitatea 2 MAI, aflate în SAAB-ul decapotabil: Milea Irina, născută în 1979 și Tutanis Laura, născută în 1980.

 

tutanis
Laura Tutanis
milea irina
Irina Milea

 

 

 

 

 

 

 

Șoferul Skodei se numește Vicol Constantin. Se pare că în momentul accidentului număra bani, nefiind atent la trafic. Bărbatul de 44 de ani se întorcea din Mangalia, acolo unde-și lăsase finii.

 

 

acc7 acc6 acc5 acc4 acc3 acc2 acc1

accident1 accident2 accident3 accident4

Similar Articles

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Instagram

Most Popular