Palaz îi cere lui Cezar Preda lista liberalilor constănțeni prieteni cu PSD

Ideea unei ”prietenii” între PSD și PNL, la nivelul județului Constanța nu e lucru nou. Alianța USL a fost doar o consecință a acestei amiciții și chiar dacă oficial lucrurile n-au mers, se poate vedea cu ochiul liber că primele două mari formațiuni politice ale României se înțeleg de minune în teritoriu.

În acest context, vicepreședintele PMP, Claudiu Palaz, îi cere lui Cezar Preda, responsabilul liberalilor pe regiunea de sud est, să aibă curajul de a spune cu nume și prenume, cine sunt politicienii care au transformat organizația județeană liberală din Constanța într-o anexă a social democraților. Redăm integral comunicatul.

Cezar Preda, demască-i pe blatistii din noul PNL

 

Claudiu Palaz, vicepreședinte PMP,  îi cere lui Cezar Preda, în calitatea sa de responsabil pe regiunea de sud-est, al PNL,  regiune din care face parte și Constanța,  să facă publice numele politicienilor din vechiul PNL sau vechiul PDL și se găsesc astăzi în noul PNL, care au făcut blat cu PSD-ul în ultimii ani de opoziție.

La cine a făcut referire când a făcut afirmația într-un interviu  că: „La Constanța de 20 de ani partidele politice se fofilează în jurul PSD. Era secretul lui Polichinelle; Toată lumea știa dar nimeni nu spunea! Toți se învârteau și gravitau în jurul lui.” Totodată Cezar Preda a afirmat că lucrurile nu au mers pentru că opoziția din Constanța a avut  blaturi cu PSD-ul.

Domnul Preda are obligația morală față de constănțeni să explice și să vina cu nume în acest sens. Acest lucru este necesar deoarece persoanele la care face referire că au făcut blat cu PSD-ul, astăzi se bat cu cărămida în piept că se luptă cu gruparea Mazăre-Constantinescu.

     Fac această afirmație deoarece la Constanța, PSD=Mazare-Constantinescu !

Sau cumva domnul Cezar Preda pe cei care au avut blat cu gruparea Mazăre-Constantinescu nu îi acuza?

     În continuare îi vom improspăta memoria domnului Cezar Preda cu politicieni care au condus vechiul PNL și vechiul PDL și care se regăsesc astăzi în noul PNL:

 

-Puiu Hasoti, senator PNL

 -Gheorghe Dragomir, deputat PNL

 -Victor Manea, deputat PNL

 -Mihai Lupu, deputat PNL

 -Gigi Chiru, senator PNL

 

Care din persoanele enumerate și care cu siguranta au făcut parte din opoziția constănțeană din ultimii 15 ani au avut blat cu gruparea Mazăre-Constantinescu?

 

Va amintesc domnule Cezar Preda că dacă veți pune „batista pe tambal” și nu veți da posibilitatea constănțenilor sa-i arate cu degetul pe blatistii gruparii Mazăre-Constantinescu sunteți la fel de vinovat de colaborarea cu PSD-ul la fel ca cei la care ați făcut referire în interviul acordat publicației constănțene.

Similar Articles

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Instagram

Most Popular