Beneficii pentru sediile de firme echipate cu sisteme de încălzire inelectrică în pardoseala de la AMASS

Mentinerea unei atmosfere placute intr-un sediu de firma poate fi semnatura grijii atat pentru angajatii dumneavoastra, cat si pentru cei ce va calca pragul firmei dumneavoastra. Asta cu atat mai mult ca v-ar reduce si costurile de consum. Asadar, pe langa ofertele avantajoase si alte conditii contractuale, mai exista si o alta modalitate de a atrage atat angajatii cat si clientii sa vina in firma dumneavoastra. Poate suna exagerat, dar nimic nu poate fi mai placut intr-o zi de iarna decat sa ajungi la sediu, acolo unde e cald si placut. AMASS va ofera cele mai performante solutii de incalzire , astfel incat sa puteti asigura un comfort termic in sediul dumneavoastra fara a mai avea grija de facturi, riscuri si alte cheltuieli.

In cadrul acestui articol vom detalia doua dintre cele mai mari avantaje pe care aceste sisteme  le ofera. Vom explica de ce puteti considera ca si investitie achizitionarea unei astfel de solutii, si in al doilea rand va vom descrie pe scurt metoda de instalare.

Economisiti cu gama de sisteme de incalzire AMASS

Pe timpul iernii, facturile la gaz urca pana la cote alarmante, uneori chiar socante, facand administrarea bugetului de cheltuieli de intretinere sa creasca foarte mult. Iar cum in sezonul rece orice banut conteaza (fiecare trebuie sa fie Mos Craciun pentru cei dragi), AMASS va prezinta 2 solutiI prin care garantat veti economisi foarte multi bani.

1. SEDIUL ESTE PROPRIETATEA DVS (NU ESTE INCHIRIAT) – deci puteti investii in el

Prin achizitionarea unei solutii bazata pe sisteme de incalzire electrica in pardoseala trebuie sa cunoasteti faptul ca este mult mai rentabila decat orice sistem de incalzire pe gaz sau alt combustibil, iar in afara de asta, siguranta este totala. Odata instalate, aceste sisteme de incalzire in pardoseala vor functiona fara nici o alta interventie, fara inspectii anuale sau alte tipuri de reparatii. Chiar si in cazul unor defectiuni, reparatiile se fac localizat, nefiind necesari decat cativa centimetrii patrati. Iar datorita consumului redus (medie orara in perioada de iarna  de 10wh/m pentru o cladire izolata termic) veti scapa de facturile cu multe zerouri.

Cum va afecteaza pe termen mediu si lung? E simplu, doar garantia depaseste deja ideea de termen mediu (este 20 ani), iar durata de viata data de catre producator este de 80 ani. Asadar, depaseste cu mult orice solutie de incalzire de tipul centrale termice sau altele. Ca si compensare a investitiei, depinzand de marimea sediului, putem spune ca pentru un sediu de mici dimensiuni, in cursul a catorva ani, deja ati amortizat cu mult peste toata investitia, mai ales in conditiile in care pretul gazelor este intr-o continua cursa ascendenta.

Istalarea unor sisteme de incalzire electrica in pardoseala, mai simpla decat orice!

Instalarea acestor sisteme de incalzire in pardoseala se poate face in doua moduri. Fie direct peste pardoseaua existenta, se aseaza instalatia, urmand ca apoi sa se aplice un nou parchet de tip normal sau laminat; fie, puteti aseza cablurile de incalzire prin pardosea direct in sapa peste care urmeaza sa fixati parchetul. A doua metoda este perfecta in cazul in care renovati sediul sau chiar vorbim de o constructie noua.

2. SEDIUL DVS ESTE UN SPATIU INCHIRIAT – orice investitie trebuie sa fie deplasabila

O solutie unica in Romania, produsa in Germania, garantie 12 ani si adusa catre dvs de AMASS  sunt radiatoarele electrice cu roca vulcanica. Dotate cu termostat si senzor aceste radiatoare  au incorporata o placa de roca vulcanica (ati intalnit-o la saune) cu proprietati fantastice de inertie termica, principala caracteristica a unui sistem economic de incalzire.

Datorita acestei caracteristice aceste radiatoare desi electrice reduc pretul de consum cu 30-40% fata de gaz, au o durata de 10 min/ora consum electricitate.

Se alimenteaza la priza si pot fi usor deplasabile cu suporti pe perete sau pe role.

Indiferent de profilul firmei, Amass va recomanda sa ne vizitati siteul www.amass.ro pentru a consulta un specialist si a gasi cea mai rentabila solutie de incalzire in pardoseala pentru dumneavoastra!

Similar Articles

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Instagram

Most Popular