Amenințări teroriste la Constanța:”Vom arunca România în aer, vă vom rade de pe fața pământului”

Doi sirieni au fost prinși la granița cu România, în timp ce încercau să intre fără forme legale pe teritoriul țării. Până aici nimic neobișnuit, doar o știre pe care o citiți probabil zilnic. După arestarea celor doi, însă, lucrurile au degenerat, circul pe care sirienii l-au făcut fiind ”condimentat” cu false crize de epilepsie și amenințări teroriste.

Cei doi protagoniști ai bizarului eveniment sunt frați și, în cursul anchetei, au declarat polițiștilor că au fost ajutați să ajungă în România de alți doi frați ai lor, care desfășoară afaceri în țara noastră, pe numele lor Ahmad Kouja Jamal și Ahmad Kouha Ahmad. Primul frate i-a preluat pe cei doi în Bulgaria, la bordul unui VW Passat, pentru ca al doilea să-i ajute pe teritoriul României, cu un BMW. 

Planul lor a eșuat însă, fiind prinși toți patru de ofițerii Poliției de Frontieră și duși în cursul zilei de luni la sediul IPJ Constanța pentru a fi interogați. Aici, cei patru reținuți au mimat mai multe crize de epilepsie (mai știm noi niște rude din India care procedează așa), obligându-i pe ofițerii de poliție să-i conducă la spital, unde teatrul jucat s-a confirmat, nefiind vorba de vreo boală la mijloc.

Furioși, migranții sirieni au trecut la amenințări, spunând că se vor răzbuna. ”Vom arunca România în aer, vă vom rade de pe fața pământului”, au urlat cei doi.

Nu același curaj l-au avut și în fața judecătorului, acolo unde cei doi s-au scuzat, punând totul pe seama nervilor. Doi dintre frați, cei care au jucat rolul călăuzelor în această poveste, au fost arestați preventiv pentru 30 de zile.

Similar Articles

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Instagram

Most Popular