Lui Cristinel Dragomir i s-a urcat la cap. “Pediatria s-a renovat pentru că așa am vrut noi, nu pentru că a plâns nu știu ce mămică la ușa spitalului sau a trăncănit unul pe vreun site” 

Cristinel Dragomir a ajuns în viața politică a Constanței, nu pentru că ar fi vreun geniu pustiu ci doar pentru că a avut norocul ca locul său natal să coincidă cu cel al lui Nicușor Constantinescu, omul care l-a luat sub aripa sa și l-a transformat în adjunctul său.

Desigur, după ani de zile în care a acumulat avere și putere politică, primul om pe care micuțul Cristinel a simțit nevoia să-l desființeze a fost chiar omul care l-a ajutat să parvină, pentru că nu-i așa, cum altfel să-i iei locul binefăcătorului tău, dacă nu prin intrigi și turnătorie?

Și, după ce pentru o perioadă părea că Dragomir, situat de ceva vreme pe funcția cea mai înaltă din Consiliul Județean Constanța, dorește să fie un lider bun și competent, omul a reușit în ședința de ieri să facă dovada lipsei sale de caracter, prin câteva declarații care au uimit oamenii aflați în sală și prin care actualul președinte al CJC  a jignit profund femeile din Constanța.

Totul a început prin referirea la cei care au spus prostii, atunci când au afirmat că fostul cinema Republica nu va purta numele de Jean Constantin. Desigur, nu ne-am fi așteptat ca domnul Dragomir să recunoască faptul că în lipsa presiunii mediatice, probabil acest nou centru cultural ar fi primit numele marelui actor la anul, dar chiar să-i faci proști pe oamenii care au insistat pentru ideea asta, e prea mult.

Și din nefericire, Cristinel Dragomir nu s-a oprit aici. La finalul ședinței pe care a prezidat-o, vicele expert în table și pariuri sportive, rugat de consiliera Mihaela Andrei să acorde mai multă atenție Spitalului Județean Constanța în următoarele luni, a făcut o declarație care, pe noi cel puțin, ne-a amuțit.

”Să nu credeți doamnă că Pediatria s-a renovat pentru că a plâns o mămică pe la ușa spitalului sau pentru că a trăncănit unul pe un site și a pus poze ireale (desigur, aici referirea e la noi). Pediatria s-a renovat pentru că așa am planificat noi, să vă fie clar”, a declarat Cristinel Dragomir, care calcă astfel în picioare cea mai frumoasă inițiativă a societății civile din Constanța din ultimii 25 de ani.

Un Cristinel Dragomir care jignește sutele de femei care au ales să protesteze ÎN PLOAIE, pentru că secția de Pediatrie în care își tratează copiii nu mai fusese renovată de 30 DE ANI.

Un Cristinel Dragomir care, anunțat de doar câteva zile ca viitor candidat al PSD Constanța la funcția de președinte al CJC, dovedește de fapt că a-l vota ar fi cea mai mare greșeală pe care cineva o poate face.

Așa că, acele femei care s-au bătut, care au pierdut timp pentru ideea lor, stând în ploaie pentru a-și spune punctul de vedere și care și-aduc aminte foarte clar că în urma protestului lor banii s-au alocat DE URGENȚĂ (exact asta a fost expresia folosită de ministrul sănătății) pentru Pediatrie, trebuie să-l țină minte pe acest domn, care le-a călcat inițiativa în picioare și peste un an, atunci când vor avea ștampila în mână și vor avea de ales pentru consilierii județeni PSD, să ocolească această listă și să aleagă orice altceva. Poate doar așa, Cristinel Dragomir va înțelege că funcția pe care o ocupă în prezent (sperăm că nu pentru mult timp) presupune să dai dovadă de respect față de oameni, să colaborezi cu ei și nu să-i consideri un impediment în parvenirea ta.

E simplu, doamnelor, dacă voi n-ați existat pentru Cristinel Dragomir, în vara anului viitor nici acest domn nu trebuie să existe în opțiunea dumneavoastră de vot.

 

Similar Articles

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Instagram

Most Popular