Deși le-a suspendat un om, PNL Constanța nu vrea demisia prefectului: ”E om și el, mai greșește”

Ipocrizia domnește în continuare în PNL Constanța, la fel cum, vizibil, domnește dorința de USL. Liberalii nu se pot delimita de iubirea pentru frații lor social democrați iar un nou exemplu în acest sens ni l-a oferit, duminică, primarul din Mihail Kogălniceanu, Ancuța Belu.

Ca să nu lungim inutil povestea, prefectul județului Constanța a considerat că viceprimarul din Mihail Kogălniceanu, Iulian Boldea își pierde locul de consilier și implicit funcția, pentru că a migrat de la PPDD la PNL Constanța și a emis în acest sens un ordin scris de vacantare a locului respectiv. Ca răspuns, liberalii i-au solicitat prefectului să țină cont de Ordonanța de Urgență 55, celebra ordonanță pe care liberalii au contestat-o și au declarat-o imorală și neconstituțională. De data aceasta, spune Ancuța Belu, ordonanța e bună, pentru că vine în sprijinul administrației și a locuitorilor. Înțelegeți? Locuitorii din Mihail Kogălniceanu nu pot trăi fără viceprimarul liberal, soarta lor e pusă în pericol. Nici nu știi dacă să râzi sau să plângi când simți ipocrizia acestor afirmații.

Prezent la conferința de presă în care s-a dezbătut subiectul, senatorul Pui Hașotti a pus și el o picătură în paharul de ipocrizie. ”Da, noi am considerat ordonanța neconstituțională, dar dacă ne-a spus Curtea Constituțională că nu e, nu putem decât să respectăm această decizie”, ne-a precizat senatorul liberal.

Și, pentru a ne dovedi că nu ne înșelăm, întrebată dacă, urmare a deciziei prefectului de a emite un ordin greșit, îi cere acestuia demisia, Ancuța Belu s-a speriat și a răspuns răspicat: ÎN NICIUN CAZ! E om și el și mai greșește. Știu cum e”.

Așadar, USL trăiește, iar la PNL Constanța ipocrizia domnește în continuare.

Similar Articles

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Instagram

Most Popular