Cetățenii de la 5 s-au întors!

O veste excepțională: unul dintre cei mai citiți freelanceri ai jurnalismului constănțean, Dorian Hapurnea, omul care l-a scos din papuci pe Nicușor Constantinescu, cel care a făcut ca protestul mămicilor pentru reabilitarea Pediatriei din Spitalul Județean Constanța să-i ardă bojocii obraznicului domn Cristinel Dragomir, domnul Gură Mare care știe că jurnalistul are sfântul drept de a lupta pentru cetățeni, se alătură emisiunii care a făcut istorie în ultimii doi ani la Constanța, singura care a generat o audiență imensă și a cărei revenire este așteptată în 4 județe: Constanța, Tulcea, Ialomița, Călărași.

Dorian Hapurnea este al cel de-al doilea Cetățean de la 5, pe lângă deja cunoscuta gură spurcată Valentin Coman, deci a venit vremea că liniștiții Patriei să se ia cu mâinile de cap. E groasă rău, fiindcă vorba cântecului: Cum vă noi, nimeni n-o să vă!

Împreună cu producătorul general Adrian Boioglu, Valentin Coman și Dorian Hapurnea refuză cenzura și continuă cea mai frumoasă emisiune radio dedicată cetățenilor Constanței: Cetățenii de la 5!

Vă așteaptăm, în fiecare miercuri, pe Citypodcast.ro! Urmăriți-ne, fiindcă avem nevoie de suportul vostru, de părerile voastre, de criticile voastre, de supărările voastre, de bucuriile voastre!

Noi toți suntem Cetățenii de la 5!

Similar Articles

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Instagram

Most Popular