Decebal Făgădău, mut în fața problemelor constănțenilor. ”Polaris n-a trecut niciodată pe strada noastră”

Viceprimarul cu atribuții de primar, Decebal Făgădău, a organizat în cursul serii de ieri o întâlnire cu șefii asociațiilor de proprietari, pentru a purta cu aceștia discuții despre programul pe care îl începe chiar astăzi, ”Curățăm Constanța Noastră”. Din nefericire pentru actualul primar, discuțiile au degenerat, constănțenii prezenți în sala mare a Casei de Cultură profitând de întâlnire pentru a-și spune of-ul și a prezenta toate abuzurile și neregulile cu care se confruntă atât în activitatea lor cât și în viața de zi cu zi.

Printre problemele expuse de constănțeni, au predominat plângerile la adresa RADET, pe care oamenii l-ar dori ras de pe fața pământului, dacă judecăm după discuțiile care au avut loc și care au lăsat să se vadă o activitate superficială și plină de incompetență a regiei respective, în relația cu omul de rând. De asemenea, oamenii au semnalat faptul că bazele de date ale celor ce primesc subvenții se actualizează foarte greoi, luni de zile subvențiile fiind acordate unor persoane care au decedat de ceva vreme. În sală s-a aflat chiar o doamnă care fusese dată în judecată de Primărie într-o speță similară. S-a vorbit de asemenea despre Corpul de Control al Primăriei care ar trebui să acționeze mai relaxat în relația cu oamenii dar și despre Polaris, companie ce acționează defectuos din multe puncte de vedere. Dacă în zona școlii 36 compania respectivă a amplasat o ghenă de gunoi chiar între două terenuri de sport, punând sănătatea elevilor în pericol, în unele locuri oamenii nici nu au auzit de Polaris. Este cazul străzii Oleg Danovski, unde gunoiul nu a fost ridicat niciodată, oamenilor care au cerut asta, în repetate rânduri, fiindu-le dat un răspuns aberant: ”nu figurați în graficul din oraș”.

Un alt subiect sensibil în cadrul discuțiilor de ieri a fost celebrul cartier Compozitorilor, în care problemele predomină. De la blocuri de P+8 într-o zonă în care n-ai avea voie să ridici așa ceva, la ghene de gunoi care nu sunt autorizate pentru că acel cartier a fost gândit drept cartier de case (de parcă e vina oamenilor că s-a ajuns la blocuri), oamenii au împroșcat cu plângeri, determinându-l pe Decebal Făgădău să solicite o ședință cu factorii responsabili chiar în mijlocul acelui cartier, pentru a lămuri toate cele auzite.

Decebal Făgădău, mărturisiri șocante. ”Mi-au spart mașina lângă Henri Coandă”

Decebal Făgădău a ascultat atent iar în diferite momente a încercat să dialogheze, pentru a găsi soluții legate de problemele expuse. A fost, oricum, mult mai calm decât este de obicei, ba chiar, pentru a destinde atmosfera, a făcut câteva declarații mai puțin uzuale, care au făcut deliciul celor aflați în sală. Spre exemplu, viceprimarul le-a mărturisit tuturor că el însuși a ales să se debranșeze de la RADET, fiind obligat să completeze o documentație aberant de stufoasă care l-a scos din pepeni. De asemenea, auzind despre isprăvile țiganilor din cartierul Henri Coandă, viceprimarul a mărturisit că știe cum stau lucrurile pentru că locuind în zonă, mașina i-a fost spartă, chiar de curând.

Similar Articles

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Instagram

Most Popular