Echipele RAJA, pregătite să intervină. Nu ezitați să sunați în caz de probleme

În urma atenționărilor meteo, la nivelul SC RAJA SA s-au luat toate măsurile necesare pentru a se putea interveni cu promptitudine. Astfel, la nivelul municipiului, dar si in restul judetului, au fost pregatite sa intervina 42 de echipe de intervenţie dotate cu wome, vidanje și pompe de mare putere.

Până la această oră, din cauza ploilor, la dispeceratul societăţii  s-au înregistrat 12 reclamații privind sistemul de canalizare stradal din Constanţa. Sesizările au venit din cartierul Km 4-5 – strazile Nicolae Grindeanu si Liliacului; zona Poarta 6 – str. Brizei, str. Caudela din cartierul Compozitorilor si Ion Ratiu din Faleza Nord, zona Gara – str. Jupiter și b-dul Ferdinand in zona Miga.  Echipele de intervenție au răspuns la toate aceste solicitări și multe dintre ele au fost deja rezolvate.

Mai mult, lucrătorii au intervenit și în zonele sensibile ale orașului, pe strada Ahile Mihail și în zonele Delfinariu și Dacia.

Facem un apel către toţi abonaţii care înregistrează probleme la sistemul de alimentare cu apă potabilă şi canalizare, pentru remedierea acestor situaţii într-un timp cât mai scurt să sesizeze toate avariile apărute la dispeceratul societăţii la numărul de telefon 0241.66.44.44.

Similar Articles

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Instagram

Most Popular