Peste 5000 de vizitatori, de ziua Dobrogei, la Delfinariu. Directorul Adrian Bîlbă propune intrare liberă în parcul instituției

A fost o zi nebună, sâmbătă, la Delfinariul din Constanța. Încântați de faptul că autoritățile au oferit intrarea liberă, de ziua Dobrogei, la Delfinariu, Planetariu, MicroDeltă dar și la Acvariu, peste 5000 de oameni, de pe tot cuprinsul județului, au ales să vină în vizită. Evident, vremea de-afară a fost și ea un factor important, oamenii uitând că suntem la mijlocul lunii noiembrie și bucurându-se de o veritabilă zi de primăvară.

Pentru a putea controla publicul venit în număr atât de mare, directorul CMSN, Adrian Bîlbă a renunțat la o zi de concediu și a venit la Delfinariu pentru a organiza lucrurile. S-au tipărit bilete de ordine, s-au chemat oameni de acasă pentru a organiza grupurile de oameni la fiecare punct de atracție, s-au remediat toate problemele pe care oamenii le-au semnalat și chiar s-au suplimentat spectacolele oferite, pentru a face față cererii mari, acestea fiind oferite din 30 în 30 de minute, nu la o oră așa cum era de obicei.

În mijlocul acestei zile nebune, am reușit să-i smulgem câteva cuvinte directorului Adrian Bîlbă, prilej cu care acesta ne-a dezvăluit că-și dorește să propună autorităților ca din 2016 intrarea în parcul de la Delfinariu să fie gratuită, urmând că plata să se facă, de către client, în funcție de preferințe, la casieria fiecărui loc pe care dorește să-l viziteze în funcție de dorință.

Ce-i drept, o idee genială care ar oferi constănțenilor un parc imens, într-un context în care orașul duce o lipsă evidentă de zone verzi.

Mulțumim pentru ajutor, Bogdan Dumitru – Claboo Media.

Similar Articles

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Instagram

Most Popular