RAJA Constanța a primit vizita Excelenței sale, Tamar Samash, ambasador al Israelului la București

Regia Autonomă Județeană de Apă Constanța a primit, luni, vizita excelenței sale Tamar Samash, ambasador al Israelului la București. A fost o vizită de lucru, cu această ocazie fiind verificat modul în care firma Motorola Israel a colaborat cu regia de apă pentru a implementa mai multe sisteme, la întâlnire fiind prezenți și reprezentanți ai companiei.

”Este o zi deosebită pentru RAJA, care astăzi găzduiește prezența Excelenței sale, doamna Tamar Samash, ambasador al statului Israel la București. Nu este doar o vizită de curtoazie, este o vizită de lucru, doamna ambasador a vrut să vadă la fața locului, în funcțiune, sistemul implementat de compania Motorola Israel, în acest moment, al lansării celei de-a doua etape a sistemului SCADA, când toată compania va avea implementat sistemul integrat SCADA. În secolul al XXI-lea, companiile care furnizează apă, canal și epurare, nu pot funcționa fără tehnologie SCADA Cu această ocazie au fost identificate și alte domenii de colaborare cu companii de vârf din Israel furnizoare de tehnologii, constructori de sisteme, consultanți de specialitate, exact domeniile de care RAJA are nevoie foarte mult. Sper că doamna ambasador a fost convinsă de trăinicia unui lucru bine făcut, cum este colaborarea cu Motorola, şi sper că i-am câştigat încrederea de a ne sprijini în demararea unor acţiuni de colaborare consistente cu companii din Israel”, a declarat directorul RAJA, Felix Stroe.

RAJA este unul dintre cei mai distinși clienți la nivel mondial pentru Motorola, din 2010 au venit să se informeze cu privire la beneficiile aduse de sistemele SCADA. Motorola Solutions este un lider de top în cadrul promovării legăturilor de comunicații, aceste sisteme de comunicații sunt utilizate în general în situații extreme, calamități naturale sau orice alte probleme întâmpinate de rețelele de comunicații. Aceasta reprezintă iminența asigurării unor resurse de apă eficiente. Omenirea poate supraviețui lipsei de petrol, de electricitate, însă nu poate trece peste pierderea apei. Ne bucurăm de colaborarea companiilor românești și a celor din Israel pentru a asigura furnizarea continuă a apei, a unor costuri reduse de operare, îmbunătățirea gradului de satisfacere a clienților și, nu în ultimul rând, asigurarea unor resurse sigure pentru populația României. România și Israel au puternice legături istorice, culturale, economice și, cel mai important, în gradul de prietenie profund al popoarelor noastre. Sper că această colaborare dintre RAJA şi Motorola se poate extinde şi poate deveni punctul de referință pentru colaborarea între Israel şi România”, a spus și ambasadorul Israelului.

 

 

Similar Articles

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Instagram

Most Popular