Decebal Făgădău explică o decizie de moment ”Pensionarii înțeleseseră că nu vreau să le mai dau pachete, era normal să stăm de vorbă”

Vineri, la ședința de consiliu local, viceprimarul Decebal Făgădău răspundea ferm la întrebările jurnaliștilor, legate de o eventuală prezență a acestuia între pensionarii care vor primi de 1 Decembrie fasole și cârnați, negând complet o asemenea posibilitate. ”Nu mă veți vedea niciodată într-o asemenea postură, voi participa doar la momentele festive, eventual la un concert cu muzică patriotică organizat cu această ocazie”, a spus Decebal Făgădău, lăsând să se înțeleagă că nu este genul de om care să iubească băile de mulțime, atât de consacrate în ultimii ani de politicieni.

Cu toate astea, un articol de presă publicat de colegii de la cotidianul Replica de Constanța arăta că Decebal Făgădău a fost până la urmă între pensionari, fără ca acest lucru să fi fost anunțat în prealabil. Și, pentru că deja mai multe voci l-au acuzat de minciună pe înlocuitorul lui Mazăre, am preferat să aflăm direct de la viceprimarul Constanței ce anume l-a determinat să se răzgândească.

”Am participat astăzi la o recepție, la Prefectură și după acest eveniment aveam planificat să merg alături de tinerii PSD-iști la cimitir, la o depunere de coroane. În timp ce eram în drum spre acest eveniment, m-au sunat mai mulți colegi să-mi spună că în piața CET, pensionarii întrebau de ce nu mai vrea Făgădău să le dea pachete. Am luat în acel moment decizia să merg personal acolo să le explic exact situația. Le-am explicat care sunt procedurile legale și cum vor sta lucrurile și că vor primi în continuare aceste pachete și, pentru că așa consider că era normal să procedez, am ales să merg și în piața Far, acolo unde știam că fusese chemată presa, tocmai pentru a arăta că nu particip fără să anunț sau că îmi fac vreo campanie electorală ascunsă. Din păcate presa plecase, așa că am intrat personal în redacția cotidianului Replica pentru a le spune jurnaliștilor de acolo ”La Mulți Ani”. Am fost apoi și la Casa de Cultură și în parcul Tomis II. Mi-am dat seama că mulți pensionari nu mai cumpără ziare și nici nu știu să le citească online, așa că m-am bucurat că am putut vorbi direct cu ei și le-am putut explica situația pachetelor, care fusese înțeleasă complet greșit. A fost o decizie de moment, nu am dansat, nu am băut vin, nu am mâncat fasole. Am vorbit cu oamenii, pur și simplu.”, ne-a declarat viceprimarul cu atribuții de primar, Decebal Făgădău.

 

 

 

Similar Articles

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Instagram

Most Popular